Keystone logo
Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Introducere

CUVINTE de Dean - BARROS CARLOS Laraia

Dorință, inițial, mulțumesc și laudă lui Dumnezeu, în mila Lui, mi-a dat harul de viață și putere, completat șaptezeci, presupunând fi aici cu colegii mei, misiunea ne-au fost acordate. Că această misiune, care începe acum, Dumnezeu este mereu prezent și că Duhul Sfânt ne lumineze și să ne dea înțelepciunea și umilința de a servi bine la responsabilitate, austeritate, dedicare și zel universității noastre de Sapucaí Valley.

Cu această ocazie, am omagiile mele tuturor celor care m-au precedat în gestionarea acestei instituții și care au dat contribuția lor neprețuit pentru construcția sa de la început, atunci când un grup de visatori prevazute si adeverit crearea primele cursuri care au dat naștere la Universitatea noastră .

De-a lungul anilor, fiecare dintre care a petrecut-a dat contribuția sa decisivă și, pas cu pas, cu perseverență, idealismul și sacrificiul de sine, au fost protagoniști ai istoriei noastre.

Onoare și cinstim trecutul este mai mult decât un serviciu, ci o necesitate absolută, pentru că numai atunci putem trăi această împământare experiențele și realizările obținute, de care suntem moștenitori. Cea mai mare moștenire a lăsat moștenire pentru noi este angajamentul de a comunității în care operăm de a oferi o educație de calitate pentru toți cei care vin aici în căutarea de cunoștințe pentru a construi viitorul lor. Acest angajament nu vom compromite, face steagul nostru și rațiunea de a fi a muncii noastre.

Un cuvânt de mulțumire cu profesorul Benedito Afonso Pinto iunie, pentru a accepta invitația de a fi împreună în această misiune. experiența sa recunoscut ca un profesor și administrator academic va fi extrem de util, și sunt absolut sigur că el va fi alături de mine în deciziile pe care trebuie să le luăm, cu sfaturi înțelepte, greutatea și iubirea de netăgăduit pentru această universitate.

Manifest mulțumesc, de asemenea, profesorul Andrea Domingues Antonio Homer Profesorii Toledo Rock și William Newton Carrozza, care a salutat imediat mai mult de o invitație, chemarea mea pentru a compensa prima linie de administrația noastră, ocupând funcțiile de pro rectori. Vom împărtăși momentele de bucurie și dificultăți. Este posibil ca întâlnim cu adversități, vânturi aspre și valuri furioase. S-ar putea auzi cântecele de sirenă cu intenții să ne facă scufunde. Dar nu lasa ne trage obstacolele, dacă există, trebuie să fie cu care se confruntă și de a depăși. Comunitatea academică și societatea așteaptă de la noi munca grea, de angajament, integritate, prudență și dedicare și acest lucru este cel mai puțin putem oferi în schimb pentru încrederea în noi este depus.

Am fost aleși sub egida "integrare". Dorim să facem munca noastră integrat și în armonie cu Fundația învățământului superior de Sapucaí Valley, care, prin președintele său și comitet executiv, a arătat un efort herculean pentru a inversa o situație economică de disconfort, fără a da înapoi ochii și acțiunile lor la nevoile cele mai presante ale Universității noastre. Noi vrem să propună o integrare reală între unitatea centrală și Unitatea Fatima, precum și între diferitele cursuri care alcătuiesc instituția noastră, astfel încât aceasta încetează să mai fie fragmentată în compartimente izolate, ci faptul că diverse sectoare au la dialog și să completeze un sens real al universității. Că bazele de universitate, didactic, de cercetare și extinderea sunt interconectate și sunt îndeplinite în realizarea obiectivelor care trebuie atinse. Dar ceea ce căi să urmeze, astfel încât această integrare are loc de fapt? Prefer răspunsul este dat de poet spaniol Antonio Machado: "Caminante, există căi de fân, se hace Camino al andar" - Walker, nu există nici o cale, calea este făcută de mers pe jos.

Angajații și profesori, cele mai sincere mulțumiri pentru votul de încredere în noi depus. Tu, dedicarea fiecăruia dintre entuziasmul toate pentru a continua jucat în istoria noastră, depinde de succesul eforturilor noastre. Suntem împreună în aceeași barcă și numai vă va duce la un port sigur dacă suntem conștienți de responsabilitatea fiecărui să facă partea lor, cu îndrăzneală, dragostea de muncă, etică și respect pentru comunitate pentru a da copiii la grija noastra.

Draga mea, studenții! Sunteți motivul pentru toate astea. Obiectivul acestui University este de a le oferi o educație care răspunde dorinței lor de mobilitate și incluziune socială într-o piață a muncii tot mai competitivă. Aducerea aminte Paulo Freire, dorim să-i ofere o educație de transformare, ceea ce le face se confruntă cu problemele lor critic și reflexiv. Nu ar trebui să fie de conținut pentru a fi o simplă susținerea acestui proces, ci un participant activ la universitatea noastră, mândru de a purta și de ștanțare pe tricourile lor numele de UNIVAS. Entuziasmul și emoție a tinerilor sunt ingredientele cheie pentru a nu lasă fading, profesori și lideri, dedicarea si curaj pentru a face față cu dificultăți de zi cu zi. Ne permit să împărtășiți vise și idealurile lor, trezirea idealurile și visele noastre, poate, doarme. Să ne fi infectate cu tinerii de tine.

Cu soția mea dragă și copiii mei Marilda Carlos Alexander, Ana Claudia, Ana Carla și Mauricio, fiicele mele Ana Luiza și Lidiane, Socri Marcelo și Everton, recunoștința pentru încurajarea constantă și suportul necondiționat. Pentru a nepoatele mele Anna Giulia, Ana Clara și Isabela Maria, vă mulțumesc pentru a face cele mai vesele și zgomotoase mei șaptezeci de ani. Este căldura de acasă, vii cu familia, care umple de energie pentru a în fiecare dimineață unei noi zile, suntem gata să lucreze.

Am extinde onoarea mea și mulțumesc familiilor celor rapoartele mele directe, prorectorii, care ar trebui, în următorii patru ani pentru a exercita darul de toleranță pentru absențe noastre.

Oricum, vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au onorat cu prezența lor și spune-le să aștepte pentru noi bazate pe munca de management, transparență, principiile eticii, respectarea legislației și reglementărilor și să respecte demnitatea tuturor celor care alcatuiesc iubitul nostru Universitatea din Sapucaí Valley.

Dumnezeu este întotdeauna cu noi și care ne permite să fie semănători de pace și armonie între toate.

Mulțumesc.

ISTORIC Universitatea din Sapucaí Valley (UNIVAS) este menținut de învățământ superior Fundația Vale do Sapucaí (FUVS). Acesta a fost fondat la 3 septembrie 1965, și pe tot parcursul existenței sale și-a antrenat mai mult de 10.000 de profesioniști. Acesta oferă educație în nivelurile universitar și postuniversitar, cu scopul întotdeauna armonizarea producția de cunoaștere și dezvoltare a abilităților elevilor lor cu cerințele actuale ale pieței forței de muncă. În total există 16 cursuri universitare, 33 cursuri Absolvent Lato sensu (specializare si MBA), 03 de master și doctorat 01.

UNIVAS este situat în orașul Pouso Alegre, în sudul Minas Gerais, pe malul două autostrăzi majore ale țării, Dias Autostrada Fernão (BR-381) și Autostrada Juscelino Kubitschek (BR-459), zona strategică a accesului la trei centre majore ale țării producție și de consum (Sao Paolo, Belo Horizonte și Rio de Janeiro). Orașul este încă una dintre cele mai bune indicii de calitate ale vieții în Brazilia. Este un centru industrial, comercial și educațional și este aproape de stațiunile de Hidrominerais, Circuito das MALHAS și Valea Electronics.

Un mare avantaj al educația oferită de UNIVAS în asistența medicală este de a avea un spital universitar. Das Spitalul clínicas Samuel Libânio (HCSL) este o referire la 54 de municipalități din sudul Minas Gerais și servește o populație estimată la peste 2 milioane de si 600 de mii de oameni. www.hcsl.edu.br UNIVAS. Excelenta in predare. Formare pentru viață.

Locații

  • Pouso Alegre

    Av. Cel. Alfredo Custódio de Paula, 320 CEP 37550-000 | Pouso Alegre | MG, , Pouso Alegre

    Întrebări