Keystone logo
Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Introducere

Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul , UFRGS (Universitatea Federală din Rio Grande do Sul) este o instituție de învățământ veche de un secol recunoscută la nivel național și internațional. Acesta este centrat în Porto Alegre - capitala statului Rio Grande do Sul - și oferă programe academice din toate domeniile diferite de cunoaștere, pentru toate etapele educației, de la elementare până la școala postuniversitară.

Calificarea facultății sale, compusă în mare parte din titulari de masterat și doctorat, actualizarea continuă a infrastructurii laboratoarelor și bibliotecilor, creșterea asistenței studenților, precum și prioritizarea implicării sale naționale și internaționale sunt politici în continuă dezvoltare.

Peste 30 de mii de oameni își circulă facilitățile în căutarea primirii unuia dintre primele 10 cele mai calificate educații din Brazilia. Acest lucru, combinat cu programele sale de cercetare de vârf și comunitatea expresivă, oferă UFRGS pentru a fi clasat printre cele mai bune universități din țară.

Fiind o instituție publică dedicată slujirii comunității și construirii viitorului său cu o conștiință critică, UFRGS respectă diversitatea prioritizează inovația și, mai presus de toate, își reafirmă angajamentul față de educație și răspândirea cunoștințelor, inspirat de idealurile de libertate și solidaritate.

Locații

  • Porto Alegre

    Av. Paulo Gama, 110, 90040-060, Porto Alegre

    Întrebări