Keystone logo
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Introducere

De peste 40 de ani, la Universitatea Ibirapuera oferă o bază solidă de experiența dobândită în trecut, practica realitate prezentă și atenție la oportunitățile viitoare de a instrui profesioniști sale.

Scopul este de a instrui lideri: cei care sunt capabili să inventeze o schimbare și să propună soluții.

Anii de istorie arată că mii de studenți, personal și cadrele didactice sunt implicate într-un proiect educațional inovativ și axat pe liderii de formare, pe baza cerințele pieței și valori sociale.

Exemple care atesta excelenta educational oferit de Ibirapuera Universitatea abundă. Acestea includ investiții și de stimulare a făcut în zona de cercetare academică, unul dintre pilonii de activitate universitară. Instituția susține grupuri formate de cercetatori de profesori certificați de Consiliul National de Cercetare și Tehnologie (CNPq).

Putem evidenția, de asemenea, cursuri de Master in Drept si Stomatologie, ambele recomandate de Capes.

Este încă posibil să se vorbească de responsabilitate socială prin furnizarea de asistenta medicala gratuita pentru persoanele cu venituri mici în clinicile de la Universitatea.

Subliniind preocuparea Ibirapuera Universității cu formarea elevului, putem menționa că instituția investește în inovatoare de predare și oferă studenților, precum și cursuri universitare, cursuri tehnologice și extinderea cu viziune interdisciplinară a educației umaniste și generale.

Fie că este vorba, de asemenea, lider al viitorului său. Universitatea Ibirapuera este gata să vă ajute să asigura succesul viața academică și profesională.

Locații

  • São Paulo

    Av. Interlagos, 1329 - Chácara Flora, São Paulo - SP, 04661-100, Brazil, , São Paulo

    Întrebări