Keystone logo
Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Introducere

UNIFENAS

Universitatea Jose do Rosario Vellano - UNIFENAS, conceput și fondat de profesorul Edson Antonio Velano, a început istoria sa 22 mai 1972, când primele cursuri au fost permise. Colegiul Internațional de Alfenas Regiune în 1988, numit acum Universitatea din Alfenas - UNIFENAS recunoscute prin Decretul 605/88 al 13/12/1988 Ministerului Educației - MEC, publicată în Monitorul Oficial Federal la 15/12 / 1988 (pag 24456).

În 1993, Banca a început să se extindă cu punerea în aplicare a altor campusuri. Astăzi, UNIFENAS este prezent în Alfenas, Belo Horizonte, Campo Belo, Divinopolis și Varginha. Acesta oferă de licență, cursuri postuniversitare lato sensu și (maestru recunoscut de CAPES / MEC), rezidenta in diverse specialități și cursuri de extindere în metodele de clasă și la distanță.

Există cinci campusuri cu special concepute și echipate cu facilități tehnologice avansate, aliate resurse umane, a pus UNIFENAS într-o poziție proeminentă în scenariul de învățământ brazilian.

În Alfenas, la Spitalul Universitar din Alzira Velano UNIFENAS, deschis în 1992, este un centru al vieții, care lucrează în îngrijire, de predare și de cercetare. Certificate Spitalul de predare de către Ministerele Sănătății și Educație, efectuează, în medie, de 30 000 de proceduri pe lună, care deservesc pacientii din Alfenas și în alte orașe din regiune, o populație estimată la aproape un milion de locuitori.

Este o referință regională a riscului sarcinii, traumatisme, neurochirurgie, terapie intensivă neonatală, hemodializa, vorbire. Ai Bank of oculare Țesuturi și efectuează captarea și chirurgia de transplant de cornee Alzira Velano este un complex de spital, care cuprinde clinici, institute și clinici.

Centrul de predare și Sănătate comunitară - CEASC - Facultatea de Medicină UNIFENAS în Belo Horizonte, se confruntă cu ingrijirea clinica a pacientilor la nivelul secundar Health - în specialitățile médicas- care se extinde și diversifica medii predare și învățare a academice Printre agențiile sale pentru a sprijini predarea, cercetarea și extinderea, stand-încă clinici dentare; clinici de fizioterapie; Psihologie clinică; logopedie clinic; Pro-zâmbet Center (pentru tratamentul pacientilor cu deformari craniofaciale si buza de iepure si leziuni, precum si implanturile oculare, nas și urechi); Eye Institute; Centre de asistență juridică și judiciară; companii junior; Veterinară și Farms Experimental spital.

Toate acestea, cu o facultate de bine calificat prin absolvent sensul strict (masterat și doctorat) și metodologii de predare diferențiate contribuie în mod eficient la construirea de experți în absolvenți de UNIFENAS.

Crezând că toate cunoștințele ar trebui să aducă beneficii pentru societate, instituția a devenit un generator de importantă de locuri de muncă pentru starea Minas Gerais.

Astfel, UNIFENAS, de-a lungul existenței sale, bazată pe interesul comunitar al acțiunilor și proiectelor, o articulare corectă între predare, cercetare și extensie, urmați traiectoria, angajat la misiunea socială, promovarea științei, tehnologiei, sănătate, umanism, competența și angajamentul.

UNIFENAS. Cunoștințe pentru viață!

Locații

  • Alfenas

    Alfenas, Brazilia

Întrebări