Keystone logo
Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Introducere

Scurt istoric al Institutului de învățământ de Piracicaba

Piracicaba Institutul Educațional al Bisericii Metodiste (IEP) este entitatea păstrează Colegiul Piracicabano, Universitatea metodist din Piracicaba și Piracicaba Scoala de Muzica "Maestro Ernst Mahle." Este moștenitor al Colegiului Piracicabano, fondat la 13 septembrie, 1881, misionarul domnișoara Martha Watts. De la înființarea, OEB menține o abordare educațională diferențiată ghidat de căutare pentru îmbunătățire, având în vedere provocările prezentate în toate etapele de dezvoltare a țării.

În primii ani, sa dedicat exclusiv la educația de bază și de liceu, care, în plus față de regiune, a atras studenți din alte state care au participat aici sala de sport vechi și știința în internat sex masculin și feminin. În 1964, pentru a răspunde nevoilor comunității locale și a regiunii, Banca a instalat primul învățământul superior, cu Facultatea de Economie, Contabilitate si Administrarea Afacerilor. De atunci, noi programe au fost puse în aplicare până la 10 octombrie, 1975, Consiliul Federal al Educației apoi a recunoscut Universitatea Metodistă din Piracicaba. Care a făcut Unimep prima universitate metodist în America Latină.

De atunci, instituția colectează momente istorice care fac referire în învățământul superior. Printre cele mai importante este crearea de campusuri universitare: Taquaral deschis în 1979; Santa Barbara d'Oeste, creat în 1980 și campusul Lins, construit in 1996. În plus, în septembrie 1998, EPO incorporat, de asemenea la Scoala de Muzica Piracicaba (EMP), fondat în 1953. În onoarea de dirijor și compozitor Ernst Mahle, care de la întemeierea deținut funcția de director artistic, PMM a fost numit la Scoala de Muzica Piracicaba Maestro Ernst Mahle (Empem). Distinșii Liderii EPO, fidel idealurilor de fondatorul său, imprimate instituția o orientare sigură și Christian, pe baza de orientare educațională a Bisericii Metodiste, care a dus la Politica Academic. Documentul reglementează acțiunile universității. În acest context, Banca, care a început operațiunile cu un singur elev în secolul al 19-lea \, are în prezent peste 12.000 de studenți întinde pe mai multe cursuri, de la grădiniță la programele postuniversitare, ceea ce demonstrează preocuparea cu educație la toate nivelurile.

MISIUNE Contribui efectiv ca instituție metodist, prin educație, la producția și socializarea cunoștințelor, respectând diversitatea culturală și religioasă a ființei umane și a mediului, în vederea dezvoltării de doar și fraternă societate, participă la construcția de cetățenie ca patrimoniu colectiv, cu referire la valorile credinței și etica creștină ca perspectiva responsabilității publice, instituțională și personală.

VISION Prin imagina o societate dreaptă și fraternă, pentru a îmbunătăți în domeniile de activitate instituțională și a proceselor sale, de obicei, în promovarea educației, acțiune-calitate, păstrarea în conformitate cu inovația științifică, tehnologică și profesională, într-un dialog larg cu toate societate, în scopul de a răspunde cu alternative, nevoile umane și sociale legitime, contribuie la dezvoltarea comunității, cum ar fi includerea, dreptatea și echitatea, din punct de vedere creștin evanghelic.

VALORI

Valorizarea viață

Angajamentul de a demnității vieții și a drepturilor omului Responsabilitatea socială cu includerea Dezvoltarea durabilă și conservarea mediului Fizic, mental si spiritual bunăstării

Educație de calitate

Formare cuprinzătoare, care combină expertiza tehnică și administrativă, cu o capacitate de inovare, critic și participativ și a cetățeniei Indivizibilitatea de predare, cercetare și extensie Dezvoltarea culturală, științifică și tehnologică

Procesele de management

Axat pe oameni Cu autonomie Pe baza unor politici Cu sustenabilitatea economică și financiară De colegiu În evaluarea continuă și îmbunătățirea

Locații

  • Campinas

    Rod. do Açúcar, s/n - Taquaral, Piracicaba - SP, 13423-170, Brésil, , Campinas

    Întrebări