Keystone logo
Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Introducere

Misiune, viziune și valori

Methodist ghida activitățile lor educaționale ghidate de o filozofie pe principii crestine si un angajament de a construcția de cetățenie.

Misiune

Participa efectiv la formarea de oameni, exercitarea puterii de a influența și de a contribui la îmbunătățirea calității vieții, pe baza cunoștințelor și a valorilor etice.

Vedere

Fie de referință de învățământ în construirea unei comunități de învățare, național și internațional recunoscut pentru servicii de calitate și relevanță socială, cu practici flexibile, creative și inovatoare.

Valorile de bază

Conștientizare critică de dezvoltare a realității; Dezvoltarea simț al dreptății și solidarității, precum și practica sa, inclusiv în relațiile de muncă; Practicii reflexive axat pe domeniul de aplicare al spiritualității creștine; Dezvoltarea gradului de conștientizare a intereselor sociale și individuale sunt la fel de importante pentru echilibrul relațiilor sociale; Inovație și creativitate în subordinea etică, construcții și socializare a cunoștințelor.

Istorie

Angajamentul de a educației a marcat lucrarea Bisericii Metodiste de la întemeierea primei instituții de învățământ metodist, Școala Kingswood în Anglia în 1748. În ultimii 255 de ani, acest vocație educațională a fost, de asemenea, manifestat în Brazilia, în cazul în care diferite instituții de învățământ Methodist includă mai mult de un secol de activitate continuă.

Istoria de la Universitatea metodist din São Paulo a fost trasat de peste 70 de ani de la înființarea Facultății de Teologie a Bisericii Metodiste din São Bernardo do Campo, în 1938. La acea vreme, Biserica Metodistă tocmai fuziona două centre de învățământ teologic, situate în Minas Gerais și Rio Grande do Sul. Acesta a fost de interes pentru fotbal nou creat - primul construit în municipiul São Bernardo do Campo - a fost prezent într-o regiune care a fost configurat ca fiind unul dintre principalele centre de sociale, politice și economice a țării.

Pentru a întări angajamentul de a educației, semnat în anii '40, instituția a mers pentru un proiect mai îndrăzneț, în ton cu vocația lor de învățământ. Prezența profesorilor profesionale și calificați și infrastructura adecvată a permis consolidarea inserție în lumea academică națională. Astfel, în 1970, a fost creat IMS - Institutul metodist pentru învățământul superior.

Cu consolidarea programului de educație și excelența realizat-a lungul anilor, IMS a fost integrat printre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din țară. Acest lucru a permis în 1997, a cucerit la Universitatea din statut, creșterea numărului de colegii și cursuri oferite. Astăzi, metodistă are trei campusuri în São Bernardo do Campo (Rudge Ramos, Vergueiro, Platoul). Există mai mult de 117.000 de metri pătrați de suprafață totală, care include o zonă verde mare. Methodist are aproximativ 70 de spații între laboratoare, agentii experimentale și clinice moderne, astfel încât studenții să poată pune în practică cunoștințele dobândite în clasă, precum și bibliotecile și sălile repartizate pe trei campusuri ale Universității.

Locații

  • São Paulo

    São Paulo, Brazilia

Programe

Întrebări