Keystone logo
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Introducere

UNISANTA: Cea mai mare COASTA UNIVERSITATEA Paulista

Incluse în grupul select de excelență instituții de învățământ superior ale Ministerului Educației (MEC), Universitatea Santa Cecilia (Unisanta) reafirmă calitatea proiectului lor pedagogic de universitar și postuniversitar, infrastructura și performanța lor strălucitoare profesori activi, studenți, absolvenți și personalului. Doar 9% dintre universități braziliene sunt parte din acest grup.

Din 1961, școala sa transformat treptat într-modest Complexul Educational Santa Cecilia, cea mai veche de Santos și unul dintre cele mai importante din țară, cu aproximativ 15.000 de studenți, de la grădiniță până la post-universitare, și aproximativ 100 mii de metri pătrați de suprafață construită.

În prezent, Universitatea oferă 37 de cursuri universitare, inclusiv tradiționale și scurt (clasă și la distanță) și numeroase cursuri de extensie, sens larg, MBA și de masterat, aprobată în unanimitate de CAPES: ecologie și de coastă a sistemelor și profesioniștii din Inginerie Mecanică.

Cele două masterat satisface nevoile actuale ale țării. Maestru de Ecologie, în domeniul mediului și dezvoltarea durabilă, și inginerie, are drept scop de a instrui ingineri pentru cererile din ce în ce mai complexe ale pre-sare și alte sectoare economice promițătoare ale economiei braziliene.

Dar experiența a Unisanta comandantului domeniu este mai devreme, prin parteneriate cu instituții de renume, cum ar fi acordul inter cu Școala Politehnică din instituțiile USP și UE.

Locații

  • Santos Dumont

    Rua Oswaldo Cruz, 277 Boqueirão - Santos/SP, , Santos Dumont

    Întrebări