Keystone logo
Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Introducere

istorie

Fondata in 1965, UNINCOR început ca un Facultatea de Filosofie, Stiinte si Litere și în 1975 a trecut la Institutul Superior de Științe, Litere și Arte Trei inimi - INCOR.

Primele cursuri au fost create la sfârșitul lui 1967 de către concluzii 263/67 și a început să funcționeze la începutul anului 1968. De atunci, cu crearea de noi cursuri și recunoașterea calității cei care au fost deja predate în instituție, INCOR sa impus ca o instituție importantă a Scolii de sud a minelor.

Fidel legile sponsorul lui, el însuși a stabilit ca un training casă adevărată, mereu punând el însuși în serviciul întregii comunități regionale. Ca o consecință directă a vocației lor comunitate, la 7 septembrie 1990, fostul Fundația Tricordiana-a schimbat numele Fundației Comunitare Tricordiana de Educație, în scopul de a promova educația continuă prin predare, cercetare și extensie.

Cu cererea de noi programe și extinderea institutului în 1998, a stabilit la Universitatea Vale do Rio Verde - UNINCOR, cu sediul în Trei inimi. Treptat implementat campusurile Caxambu și São Gonçalo do Sapucaí și Betim unitati, Belo Horizonte, Itaguara, Ibirite și Para de Minas, toate situate în statul Minas Gerais.

Din moment ce în 2013, Universitatea a fost trece printr-o etapă de restructurare care a extins și a consolidat conceptul de instituție de învățământ superior. În prezent, în plus față de sediul central din Trei inimi, în sudul Minas Gerais, UNINCOR are campusuri în Para de Minas, Belo Horizonte și Betim extinderea posibilităților pentru cei care doresc să aibă acces la studii superioare.

Cu parteneriatul și interesul Grupului Educațional care a preluat instituția, Universitatea a primit investitii majore și îmbunătățiri pentru studenți, profesori și personal. Rezultatele sunt în inscripțiile din procesele de selecție trecut, care au arătat o creștere de 50% a cererii pentru studenții care doresc să intre în cursuri de clasă, învățământ la distanță și absolventul.

Gama de cursuri universitare este o diferență de important. Există mai mult de 20 de opțiuni în ceea ce privește sănătatea, exacte, umane, sociale și de mediu. Pentru a facilita accesul către părțile interesate, universitatea, din prima perioadă, oferă subvenții și opțiuni de finanțare care se potrivesc cel mai bine nevoile elevilor. În plus față de sprijin financiar - FIES instituția are acorduri cu municipalități și întreprinderi, saci de proces selectiv - UNINCOR Acțiune, indică prieten prieten, Prouni, Educa Mai Brazilia, doresc să schimb și Credit Pravaler.

Universitatea a primit anul trecut de către Asociația brazilian de responsabili Debian de învățământ superior, instituția social Seal responsabilă, dezvoltat de acțiuni sociale. Ea are, de asemenea, cursuri cu premii extrem de relevante în domeniul educațional, ca un sigiliu 3 stele de Editora Abril. În evaluările recente ale Ministerului Educației, cursurile Para Pedagogie a minelor, Educație, Nursing si Medicina Trei inimi veterinare și Betim Director obținut note excelente, depășind cerută de MEC.

Misiune

Promoveze și să difuzeze cunoștințe responsabil în domeniile lor de expertiză, formarea profesioniștilor de înaltă calitate, adecvate pentru piața muncii și angajate la viață, etica, societății și mediului.

Locații

  • Belo Horizonte

    Belo Horizonte, Brazilia

    Întrebări