Keystone logo
Universitas Sriwijaya

Universitas Sriwijaya

Universitas Sriwijaya

Introducere

Unul dintre obiectivele învățământului superior este de a produce absolvenți care să poată realiza dezvoltarea în conformitate cu nevoile dezvoltării naționale. Deoarece nevoia de dezvoltare națională nu este ceva static, ceea ce înseamnă că se va schimba întotdeauna în funcție de schimbările din situațiile regionale și globale, universităților li se cere, de asemenea, să se schimbe în mod constant și să se adapteze nevoilor și dezvoltării în schimbare, pe lângă adaptarea la evoluțiile științifice tehnologie, arte și informație mondială.

Aceasta este principala provocare cu care se confruntă învățământul superior indonezian care intră în secolul XXI, care va începe cu era concurenței libere și deschiderii pieței regionale (ASEAN Free Trade Area: AFTA) și apoi a liberei concurențe și deschiderea pieței Asia Pacific (Asia Pacific) Economic Corporation: APEC)) anul 2020.

Vântul „Deschiderii pieței” pare să înceapă să-l atingă pe Unsri. Cererea de a participa la educație în Unsri de la potențiali studenți străini a început să crească în ultimii ani. Acesta este atât un fenomen incitant, cât și provocator. „Este încurajator”, deoarece Unsri a început să fie considerată o universitate de calitate care să fie atrasă de potențiali studenți din străinătate. „Provocări”, deoarece acest lucru necesită îmbunătățire, îmbunătățire și dezvoltare instituțională în toate aspectele, astfel încât standardele academice ale UNSRI să fie cu adevărat echivalente cu universitățile de peste mări, cel puțin în zona regională.

Locații

  • Palembang

    Palembang, Indonezia

    Întrebări