Keystone logo
Universities of Canada in Egypt

Universities of Canada in Egypt

Universities of Canada in Egypt

Introducere

Despre UofCanada


Universities of Canada in Egypt (UofCanada) este un campus canadian care găzduiește universități canadiene de top cu programe futuriste. Promovează o viață de student activă și diversă. Este primul campus filial internațional din Noua Capitală Administrativă. Toate programele au găzduit o combinație de experiențe internaționale, tutori și culturi. Universities of Canada in Egypt încurajează o mentalitate antreprenorială și inovatoare prin învățare experiențială, facilități de ultimă generație și tehnologie de ultimă oră.

Începând de astăzi, UofCanada găzduiește campusul sucursal al Universității din Insula Prințului Edward (UPEI) pentru studii specifice de licență și absolvire. Alte universități canadiene se vor alătura cu noi în curând.


Universitatea Insula Prințului Edward (UPEI), situată în Charlottetown, Canada, are o tradiție de lungă durată a excelenței academice, care datează din secolul al XIX-lea. Este acasă pentru o comunitate talentată de educatori și cercetători, inclusiv șapte câștigători ai premiilor 3M pentru predare (cea mai înaltă onoare pe care un profesor o poate atinge pentru predarea în Canada) și prestigioasa catedră de cercetare a excelenței din Canada în epidemiologie acvatică.

Site-ul UPEI: href = "https://www.upei.ca/

Fiecare dintre cele mai bine cotate programe pe care UPEI le oferă prin campusurile de filiale ale Universităților din Canada din Egipt este exact același program ca cel oferit în Canada. Studenții UofCanada sunt învățați același curriculum în marea lor alegere de profesorii canadieni și vor absolvi cu un grad canadian recunoscut în întreaga lume. Acest grad este, de asemenea, acreditat în Egipt și recunoscut de către sindicaliști. Mai mult, studenții UofCanada au șansa de a se transfera în Canada și de a continua studiile în străinătate; elevii își părăsesc pur și simplu cursurile în Egipt și îi ridică fără probleme în Canada.

Universitățile din Canada sunt dedicate să inspire următoarea generație de lideri, inovatori și cetățeni globali. Acesta își propune să facă acest lucru prin furnizarea de calitate, inovație și un curriculum canadian acreditat predat de personal canadian cu experiență într-un mediu primitor și vibrant. UofCanada se angajează să promoveze incluzivitatea, creativitatea și oportunitățile prin programe de formare personalizate, experiență extraordinară în clasă și cercetare care să le permită absolvenților noștri să fie lideri ai comunității din întreaga lume.

129971_UofCanada-profile.jpg


De ce UofCanada

 • GRADUL CANADIAN
  Absolvent cu diplomă canadiană acreditată fără a părăsi Egiptul
 • EXPERIENTA PRACTICA
  Scufundați-vă în experiențele reale de lucru și obțineți programe de studiu practice, stagii și programe de cooperare
 • STUDIU ÎN CANADA
  Experimentează viața în Canada și alege să te transferi în campusul canadian al universității tale după primul an
 • CAMPUS SMART
  Bucurați-vă de săli de clasă complet computerizate, de saloane și de spații verzi
 • PROGRAME UNICE
  Navigați ușor pe calea carierei dvs. cu specializări unice, care se concentrează pe nevoile pieței
 • FACULTATEA DIN CLASELE MONDIALE
  Aflați de la cei mai calificați profesori internaționali

129970_IMG_0003-s.jpg

Mai multe în viața noastră de student

Campusul nostru vibrant oferă studenților activități co-curriculare, servicii de carieră, evenimente și programe îmbogățitoare pe tot parcursul anului. Proiectăm și adaptăm programele noastre pentru a oferi nenumărate oportunități pentru studenți să-și dezvolte abilitățile și să își atingă potențialul maxim.

Accesați site-ul nostru web pentru mai multe informații despre viața studenților noștri și despre programele și serviciile pe care le oferă. Puteți vedea, de asemenea, un vârf al vieții noastre în campus cu următorul videoclip. Pentru mai multe detalii despre rezidențele studenților noștri, vă rugăm să urmați acest link.

137950_FAQ.jpg

Accesați site-ul nostru web pentru informații suplimentare: href = "https://www.uofcanada.edu.eg/

Verificați-ne pe Facebook , Instagram sau Twitter !

Puteți, de asemenea, să descărcați fluturașul nostru corporativ sau să ajungeți la un membru al echipei noastre apelând la 16838 sau prin e- mailul [email protected] .

 • Pentru mai multe informații despre cerințele noastre de admitere, vă rugăm să descărcați pliantul nostru de admitere .
 • Pentru mai multe informații despre Viața în campus, vă rugăm să descărcați Flyerul nostru de viață pentru studenți.

Locații

 • Cairo

  2PH7+P3 Kafr ash Shara'inah, Cairo Governorate Desert, Egypt, , Cairo

  Întrebări