Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University at Albany

University at Albany

University at Albany

Introducere

Aceasta este University at Albany

Numit unul dintre „America's Top Colleges” de revista Forbes, aici veți învăța, trăi, prospera și reuși. Aceasta este excelența - la o valoare extraordinară.

Situată în capitala New York-ului, University at Albany este prima universitate publică de cercetare din regiunea Capitalei și oferă mai mult de 17.000 de studenți oportunitățile extinse ale unei universități mari într-un mediu conceput pentru a favoriza succesul individual.

University at Albany","author_url":"","source":""}" />

150679_Albanyentryplaza

Excelenta academica

Succesul dvs. este prioritatea noastră nr. 1. Asta înseamnă că îți vei construi CV-ul chiar înainte de a absolvi - pregătindu-te oriunde te duce viața.

Veți alege dintre peste 50 de cursuri universitare și peste 150 de programe postuniversitare care vă pregătesc să reușiți într-o gamă largă de domenii.

În fiecare domeniu de studiu, veți fi instruiți de către facultate, care sunt învățători și profesori de clasă mondială ─ mulți angajați activ în cercetarea de îmbunătățire a vieții, care contribuie profund la binele public. În calitate de mentori, ele oferă numeroase oportunități de cercetare pentru studenți atât la nivel universitar, cât și la nivel absolvent, inspirându-vă să vă avansați abilitățile și aspirațiile.

 • # 77 Cele mai bune colegii publice din SUA - 2021 (Știri SUA și raport mondial)
 • # 32 în nord-est. Cel mai bun Bang pentru colegiile Buck - 2020 (Washington Monthly)
 • # 61 clasamente de sus în jos ale colegiilor publice din SUA - 2020 (Business First)
 • # 88 America's Best Value Colleges - 2019 (Forbes)

Programe recunoscute pe plan național

Excelența unei educații UAlbany este recunoscută de multe surse independente. UAlbany este clasată printre universitățile de top din „America’s Best Public Colleges” din Forbes, iar US News & World Report clasifică în mod constant multe dintre programele noastre postuniversitare printre primele 50 din Statele Unite, inclusiv psihologie clinică, justiție penală, bibliotecă și informații studii, afaceri publice, sănătate publică, sociologie și asistență socială.

 • # 1 Școală publică de educație din New York (US News & World Report - 2021)
 • # 19 Cele mai bune programe de absolvire a afacerilor publice 2020 (Știri SUA și raport mondial)
 • # 46 Cele mai bune școli postuniversitare în sănătate publică 2019 (Știri SUA și raport mondial)
 • # 2 Școli de absolvenți de top pentru criminologie - 2018 (Știri SUA și raport mondial)

Angajamentul față de diversitate

University at Albany se angajează să susțină un mediu bogat în diversitate și incluziune în care toți membrii comunității noastre sunt tratați cu demnitate și respect. Recunoaștem că aceasta este o călătorie, dar credem că, lucrând împreună, ne putem angaja activ pentru a identifica elemente care pot fi abordate și care abordează problemele climatului campusului.

 • Evidențiat ca lider național în promovarea echității rasiale - 2020 (Education Trust)
 • Premiul național „HEED” pentru diversitate 2018, 2019, 2020 (INSIGHT into Diversity Magazine)

Pregătirea carierei

UAlbany vă pregătește să urmăriți o carieră într-o gamă largă de profesii și să vă înscrieți în școli de absolvent, drept sau medicină. Veți avea acces la stagii și pregătire de carieră în companiile Fortune 500 și în toate domeniile, plus opțiuni de asigurare timpurie cu Albany Medical Center și un parteneriat unic cu Albany Law School. Adăugările recente la ofertele noastre academice includ unele dintre cele mai solicitate programe de astăzi, cum ar fi ingineria computerelor, securitatea internă, pregătirea pentru situații de urgență, criminalistică digitală, reglementarea pieței financiare și sănătatea publică.

 • Top 7% Cei mai performanți în mobilitate socială - 2021 (US News & World Report)
 • Top 12% Universități naționale de top bazate pe contribuții la binele public - 2020 (Washington Monthly)
 • Top 6% Ascensoare de mobilitate socială de top - 2020 (Reforma educației acum)
 • Top 2% indicele mobilității sociale pentru învățământul superior 2020 (CollegeNET)

Locatie strategica

Regiunea Capitală a statului New York are cea mai mare rată de ocupare a forței de muncă în nordul statului New York și găzduiește industrii pline de viață, cum ar fi guvernul, tehnologia, afacerile, asistența medicală și educația. Locația universității vă oferă oportunități nelimitate de stagii și servicii publice prin care veți câștiga experiență, vă veți testa abilitățile și vă veți pregăti pentru a lansa o carieră de succes.

Trei campusuri distincte, o multitudine de oportunități

Campusul Uptown

Campusul principal al Universității, situat la 1400 Washington Avenue din Albany, a fost proiectat în 1961-62 de către renumitul arhitect american Edward Durell Stone. Campusul reflectă stilul semnat al lui Stone de design îndrăzneț unificat, exprimat prin turnuri, cupole, fântâni, colonade în creștere și baldachin. Rezultatul este dramatic diferit de clădirile dispersate și stilurile arhitecturale disparate din majoritatea campusurilor universitare tradiționale.

Un flux consistent de construcții noi a extins Campusul Uptown în ultimul deceniu, adăugând noi facilități științifice și de artă și clădiri administrative. O nouă casă pentru Școala de Afaceri a obținut un rating LEED de aur de la US Green Building Council, care a fost deschisă în toamna anului 2013. Extinderea și renovările majore au renovat complet Entry Plaza, fântâna principală, Carillon cu 20 de etaje și Centrul Campusului.

Campusul Uptown are, de asemenea, Centrul de Arte Performante, cu mai multe teatre, săli de recital și spațiu de instruire pentru repetiții; Muzeul de Artă al Universității, unul dintre cele mai bune muzee regionale din nord-est; și New York State Writers Institute, o bază educațională largă pentru cititori și studenți de scriere care promovează artele literare. Alte facilități speciale din campusul Uptown includ un laborator meteorologic al Serviciului Național de Meteorologie, un accelerator liniar pentru cercetarea fizicii și un centru de date de ultimă generație care acceptă calcule și rețele de înaltă performanță. Centrul activității studenților este Campus Center, care include saloane, săli de ședințe și mese, o sală de bal, o cafenea, facilități bancare, un magazin, o librărie Barnes & Noble și o varietate de opțiuni atât pentru fast-food, cât și pentru mâncare sănătoasă. .

carcasă

Fiecare dintre cele patru quad-uri de reședință de pe campusul Uptown găzduiește aproximativ 1.200 de studenți și include opt săli cu trei etaje și un turn cu 23 de etaje. Fiecare quad include saloane și zone de agrement, iar trei quad-uri conțin facilități de luat masa. Freedom Apartments din apropiere are o locuință în stil apartament, iar Empire Commons oferă o cameră cu o singură cameră în stil apartament pentru 1.200 de studenți. Liberty Terrace, un complex de locuit premiat din punct de vedere arhitectural, ecologic, oferă încă 500 de paturi în stil apartament. Locuințele sunt disponibile și pe Alumni Quad, situat lângă campusul Downtown.

Facilități sportive

Facilitățile de agrement în aer liber includ terenuri de tenis iluminate, terenuri de baschet și volei, precum și mai multe zone polivalente de joc și intramurale, inclusiv Alumni Turf Field, care găzduiește echipa de hochei pe câmp a UAlbany. John Fallon Field, dedicat lacrovei pentru bărbați și femei UAlbany, are o capacitate de 2.500 de locuri. Stadionul Tom și Mary Casey, de 8.500 de locuri, găzduiește fotbalul și fotbalul masculin și feminin, a fost deschis în toamna anului 2013. În anul următor, UAlbany a deschis noul loc de acasă pentru programul de atletism al campionatului școlii. Dispune de o suprafață de șină cu nouă benzi și recondiționare completă a terenului de gazon natural pentru evenimente de teren.

Facilitățile sportive interioare sunt dominate de SEFCU Arena. Cu o capacitate de arenă de aproape 4.800, facilitatea găzduiește baschet NCAA Divizia I Great Dane și găzduiește, de asemenea, o pistă de alergare, un centru de fitness modern, un complex de antrenament atletic complet echipat cu jacuzzi și alte echipamente de reabilitare, două vestiare principale, și câteva vestiare mai mici ale echipei. Toate facilitățile sunt accesibile persoanelor cu handicap și au zone de relaxare destinate spectatorilor cu handicap. Centrul de educație fizică include o piscină, vestiare, săli de greutate și lupte, un studio de dans și terenuri de baschet, handbal și squash.

Campusul din centrul orașului

Downtown Campus, situat la 135 Western Avenue din Albany, este un complex clasic în stil georgian care a servit în perioada 1909-66 ca campus principal. Recent renovat, găzduiește Colegiul Rockefeller pentru afaceri publice și politici, Școala de justiție penală, Școala de asistență socială și Colegiul de inginerie și științe aplicate.

Campusul Științelor Sănătății

Campusul Științelor Sănătății, un fost complex farmaceutic achiziționat în 1996 și situat la One University Place din Rensselaer, este unul dintre centrele în plină expansiune ale cercetării în domeniul științelor biologice și ale centrelor de înaltă tehnologie. Ancora sa academică este Școala de Sănătate Publică, iar facilitățile sale de cercetare includ Centrul de Cercetare a Cancerului, care găzduiește Centrul Gen * NY * Sis pentru Excelență în Genomica Cancerului și Centrul de Genomică Funcțională.

152019_151855_20190509_podium-tulips__MG_2936.jpg

Caracteristici Campus

Trei campusuri distincte, o multitudine de oportunități

Campusul Uptown

Campusul principal al Universității, situat la 1400 Washington Avenue din Albany, a fost proiectat în 1961-62 de renumitul arhitect american Edward Durell Stone. Campusul reflectă stilul caracteristic al lui Stone de design unificat îndrăzneț, exprimat prin turnuri, cupole, fântâni, colonade înalte și baldachin. Rezultatul este dramatic diferit de clădirile dispersate și stilurile arhitecturale disparate ale majorității campusurilor universitare tradiționale.

Un flux consistent de construcții noi a extins campusul Uptown în ultimul deceniu, adăugând noi facilități de știință și artă și clădiri administrative. O casă nouă pentru Școala de Afaceri a acordat un rating de aur LEED de la Consiliul pentru clădirile ecologice din SUA, care a fost deschis în toamna anului 2013. Extinderea și renovările majore au renovat complet Piața de intrare a universității, fântâna principală, Carillon cu 20 de etaje și Centrul de campus.

Campusul Uptown include, de asemenea, Centrul pentru Artele Spectacolului, cu mai multe teatre, săli de recital și spațiu de instruire pentru repetiții; Muzeul de Artă al Universității, unul dintre cele mai bune muzee regionale din nord-est; și New York State Writers Institute, o bază educațională largă pentru cititori și studenți care promovează artele literare. Alte facilități speciale din Uptown Campus includ un laborator meteorologic al Serviciului Național de Meteorologie, un accelerator liniar pentru cercetarea în fizică și un centru de date de ultimă oră care acceptă calcule și rețele de înaltă performanță. Centrul activității studenților este Campus Center, care include saloane, săli de întâlnire și de mese, o sală de bal, o cantină, facilități bancare, un magazin de proximitate, o librărie Barnes & Noble și o varietate de opțiuni atât de fast-food, cât și de alimente sănătoase. .

Locuințe

Fiecare dintre cele patru quad-uri de reședință din Uptown Campus găzduiește aproximativ 1.200 de studenți și include opt săli cu trei etaje și un turn cu 23 de etaje. Fiecare quad include saloane și zone de recreere, iar trei quad-uri includ facilități de luat masa. Nearby Freedom Apartments oferă locuințe în stil apartament, iar Empire Commons oferă locuințe în stil apartament cu o singură cameră pentru 1.200 de studenți. Liberty Terrace, un complex de locuit prietenos cu mediul, premiat din punct de vedere arhitectural, oferă încă 500 de paturi în stil apartament. Locuințele sunt, de asemenea, disponibile pe Alumni Quad, situat în apropierea campusului Downtown.

Facilități sportive

Facilitățile de recreere în aer liber includ terenuri de tenis iluminate, terenuri de baschet și volei și mai multe zone multifuncționale de joc și intramurale, inclusiv Alumni Turf Field, gazda echipei de hochei pe gazon UAlbany. John Fallon Field, dedicat lacrosse-ului pentru bărbați și femei UAlbany, are o capacitate de 2.500 de locuri. Stadionul Tom și Mary Casey, cu o capacitate de 8.500 de locuri, care găzduiește fotbalul și fotbalul masculin și feminin, a fost deschis în toamna anului 2013. În anul următor, UAlbany a deschis noul loc de desfășurare pentru programul de atletism al școlii. Are o suprafață de pistă cu nouă benzi și recondiționarea completă a gazonului natural din interior pentru evenimentele pe teren.

Facilitățile sportive de interior sunt dominate de Arena SEFCU. Cu o capacitate de aproape 4.800 de locuri în arena, unitatea găzduiește baschetul NCAA Divizia I Great Dane și găzduiește, de asemenea, o pistă de alergare, un centru de fitness modern, un complex de antrenament atletic complet echipat, cu căzi cu hidromasaj și alte echipamente de recuperare, două vestiare principale, și câteva vestiare mai mici pentru echipe. Toate facilitățile sunt accesibile persoanelor cu handicap și au zone de relaxare destinate spectatorilor cu handicap. Centrul de educație fizică include o piscină, vestiare, săli de greutăți și lupte, un studio de dans și terenuri de baschet, handbal și squash.

Campusul din centrul orașului

Campusul Downtown, situat la 135 Western Avenue din Albany, este un complex clasic în stil georgian care a servit între 1909 și 1966 ca campus principal. Recent renovat, găzduiește Colegiul Rockefeller de Afaceri Publice și Politică, Școala de Justiție Penală, Școala de Asistență Socială și Colegiul de Inginerie și Științe Aplicate.

Campusul Științelor Sănătății

Campusul de Științe ale Sănătății, un fost complex farmaceutic achiziționat în 1996 și situat la One University Place din Rensselaer, este unul dintre centrele de cercetare bioștiințifică și de înaltă tehnologie din regiune. Ancora sa academică este Școala de Sănătate Publică, iar facilitățile sale de cercetare includ Centrul de Cercetare a Cancerului, care găzduiește Centrul Gen*NY*Sis pentru Excelență în Genomica Cancerului și Centrul pentru Genomică Funcțională.

  Clasamente

  • #77 Top colegii publice din SUA - 2021 (US News & World Report)
  • #32 în nord-est. Cel mai bun Bang pentru colegiile Buck - 2020 (Washington Monthly)
  • #61 Clasamentul de sus în jos al colegiilor publice din SUA - 2020 (Business First)
  • #88 Cele mai bune colegii ale Americii - 2019 (Forbes)

  • Școala publică de educație nr. 1 din NY (US News & World Report - 2021)
  • # 19 Cele mai bune programe de absolvenți de afaceri publice 2020 (US News & World Report)
  • #46 Cele mai bune școli postuniversitare de sănătate publică 2019 (US News & World Report)
  • #2 Top școli superioare de criminologie - 2018 (US News & World Report)

  Locații

  • Albany

   1400 Washington Avenue, Albany, NY 12222, 12222, Albany

   Întrebări