Keystone logo
University College Cork BA (Hons) în științe umane digitale și tehnologia informației
University College Cork

BA (Hons) în științe umane digitale și tehnologia informației

Cork, Irlanda

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3.130 / per year *

În campus

* contribuția elevilor + capitație

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Absolvenții licenței UCC în Umanități Digitale și Tehnologia Informației sunt echilibrate în mod unic în artă și informatică, după ce au studiat module interdisciplinare din Arte, Umanități Digitale și Informatică. Acest program explorează modul în care computerele pot fi utilizate pentru a studia cultura și societatea și ce înseamnă să fii om în era mașinilor.

Elevii dezvoltă abilitățile tehnice practice necesare pentru a reuși în era digitală, încercând în același timp să descopere ce înseamnă a fi om în era digitală și cum ne-am putea vedea pe noi înșine și pe ceilalți pe măsură ce umanitatea devine din ce în ce mai conectată prin tehnologia digitală.

Echipat cu un set de competențe interdisciplinare, absolvenții programului vor avea o mulțime de oportunități de angajare deschise acestora într-o varietate de industrii din sectoarele tehnice și culturale.

De ce să alegeți acest curs

Acest program va fi potrivit pentru studenții care sunt interesați să aplice tehnologiile digitale la cercetarea în domeniul artelor și al științelor umaniste, fie că este vorba de limbă, literatură, filosofie, politică, geografie sau altele similare. Este unic prin compoziția sa inerent interdisciplinară, permițând studenților să ia un amestec de module din toate artele, științele digitale și informatica. Facultatea este alcătuită din experți recunoscuți la nivel internațional în domeniile lor respective, toți cu experiență în predare și cercetare. Această experiență a fost demonstrată la nivel național și internațional și vă va fi livrată folosind o serie de instrumente de învățare combinate și antrenante pentru a încuraja învățarea centrată pe elev, bazată pe cercetare.

Informații privind plasarea sau studiul în străinătate

Loc de munca:

Al treilea an opțional al acestui program include o oportunitate pentru un stagiu de muncă sau un studiu în străinătate.

Programul se desfășoară din ianuarie până în septembrie (o destinație de plasare de 9 luni)

Companiile care angajează în mod repetat studenți în plasamente au inclus Arlo Technologies, Horner APG, Poppulo, Janssen Sciences, DB Schenker, Ervia, McAfee LLC, Musgrave, ESB Networks, Oracle Corp, Johnson Controls, PWC Ltd, McKesson.

A studia in strainatate:

Această opțiune se va desfășura în mod normal pentru un an universitar complet corespunzător cu datele de începere și sfârșit ale instituției gazdă. Acest lucru este în mod normal similar cu anul universitar al UCC, dar poate varia de la universitate la universitate, în diferite țări și, de asemenea, de la an la an.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • BA (Hons) Criminologie cu criminalitatea cibernetică
    • Online United Kingdom
  • BA (Hons) Criminologie cu criminalitate cibernetică cu Anul de fundare
    • Online United Kingdom
  • BA în Cybersecurity
    • Warsaw, Polonia