Keystone logo
University College Lillebælt / UCL University College

University College Lillebælt / UCL University College

University College Lillebælt / UCL University College

Introducere

UCL University College este fuziunea dintre Business Academy Lillebaelt și University College Lillebaelt. UCL University College oferă o forță de muncă talentată și oferă educație superioară și continuă și cercetare aplicată diferiților utilizatori finali.

UCL University College este o instituție regională de învățământ superior cu campusuri în Odense, Svendborg, Vejle, Jelling și Fredericia (satelit).

Are peste 10.000 de studenți și aproximativ 1.000 de angajați. UCL University College este 1 din 6 colegii universitare din Danemarca și este al treilea ca mărime.

Oferă peste 40 de programe de învățământ superior academice și profesionale (programe de diplomă AP, programe profesionale BA și programe BA Top Up) în cadrul afacerilor, tehnologiei și clădirilor, educației și științelor sociale și științelor sănătății.

Toate programele sunt caracterizate ca studii de prim ciclu în cadrul european al calității, nivelurile 5 și 6.

În fiecare zi, UCL University College cooperează strâns cu locurile de muncă și instituțiile naționale și internaționale în ceea ce privește plasarea și proiectele studenților, cercetarea aplicată, centrele de excelență și dezvoltarea profesională continuă și dezvoltarea organizațională.

UCL University College oferă dezvoltare profesională continuă adresată profesioniștilor din mai multe domenii, de exemplu, animație, tehnologie, educație (teorie și practică), sănătate și management în organizații private și publice.

Locații

 • Odense

  Blangstedgårdsvej,4, 5220, Odense

  • Vejle

   Vestre Engvej,51C, 7100, Vejle

   • Jelling

    Stationsvej,4, 7300, Jelling

    • Svendborg

     Klostervænget,2-4, 5700, Svendborg

     Întrebări