Keystone logo
University College Lillebælt / UCL University College Dezvoltare de produse și tehnologie integrativă, licență de completare
University College Lillebælt / UCL University College

Dezvoltare de produse și tehnologie integrativă, licență de completare

0 Months

, Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Dacă doriți să vă avansați calificările în domeniul profesiei, ar trebui să luați un BA în dezvoltarea produselor și tehnologia integrativă.

După ce ați terminat diploma profesională academică, puteți continua direct cu o diplomă de licență Top-Up. O licență suplimentară în dezvoltare de produse și tehnologie integrativă este o oportunitate excelentă de a vă dezvolta în continuare abilitățile în zona dvs. de profesie și, de asemenea, de a experimenta munca interdisciplinară în alte domenii ale profesiei. Prin această interdisciplinaritate, veți obține un rol de integrator, permițându-vă să vă ocupați de sarcini care se întind pe diferite profesii.

După absolvire, vă veți califica pentru locuri de muncă într-o mare varietate de companii, de la companii de consultanță la întreprinderi mari industriale.

Programul acoperă trei domenii profesionale:

IT și electronică pentru inginerii IT și electronici.

Instalare și automatizare pentru contractori de instalare, ingineri de automatizare și tehnologi în energie.

Dezvoltarea de produse și producții pentru inginerii de producție.

Ca student UCL University College, este posibil să creați un profil internațional în timpul studiilor. În funcție de programul ales, puteți merge pe module internaționale scurte, puteți studia un semestru, puteți efectua stagiul în străinătate și puteți participa la proiecte internaționale.

Unul dintre lucrurile care caracterizează programele de studiu de la UCL University College este că veți primi o educație care pune accentul pe experiența practică. Printre altele, veți lucra la cazuri practice în clasă și veți lucra la proiecte cu afaceri reale. Cea mai practic orientată parte a studiului este stagiul, o parte integrată a tuturor programelor de studiu UCL.

După terminarea educației, puteți obține un loc de muncă în diferite companii, de la companii de consultanță la întreprinderi mari industriale.

Oportunitățile de muncă constau în principal în dezvoltarea, construirea și completarea produselor și a sistemelor / soluțiilor tehnice. Aceasta include și gestionarea sarcinilor manageriale în cadrul sarcinilor de dezvoltare și integrare.

Funcțiile postului depind de educația dvs. de calificare, deoarece acest lucru este cel pe care îl construim și îl extindem.

Pentru a intra în program, trebuie să aveți una dintre aceste diplome de profesie academică (AP):

Inginerie automatizare

Tehnologia energiei

Ingineria serviciilor

Tehnologie IT

Tehnologie de producție

Tehnologie de proces (Fără finanțare educațională de stat în iulie și august)

Dacă diploma de AP a fost predată în întregime în limba engleză, nu există nicio altă dovadă a competențelor în limba engleză.

Cu toate acestea, dacă diploma dvs. nu a fost predată în întregime în limba engleză, trebuie să arătați dovada abilităților dvs. în limba engleză. Testul dvs. de limba engleză trebuie să aibă cel mult doi ani.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • BSc (Hons) Inginerie de proiectare a produselor
    • Manchester, Regatul Unit
  • Programul BEng (Hons) în domeniul Ingineriei Produselor și Industriei
    • Hong Kong, Hong Kong
  • Licențiat în Arte Plastice în Design De Modă + Dezvoltarea Produselor
    • Columbia, Statele Unite ale Americii