Keystone logo
University College Of Technology Sarawak

University College Of Technology Sarawak

University College Of Technology Sarawak

Introducere

Bine ați venit la University College Of Technology Sarawak , una dintre noile rase de universități bazate pe tehnologie din țară. Fondată în 2013, University College Of Technology Sarawak este singura universitate deținută în totalitate de guvernul de stat Sarawak.

Situat în inima orașului Borneo, University College Of Technology Sarawak oferă o gamă largă de programe academice profesionale și legate de industrie, care sunt relevante pentru cerințele unice ale Sarawak în special și ale Malaeziei în general. Prin urmare, suntem mândri că suntem recunoscuți ca singura universitate TVET „cultivată acasă” din Sarawak, cu scopul de a produce un capital uman educat și înalt calificat pentru industriile noi și emergente.

University College Of Technology Sarawak se mândrește, de asemenea, cu singura universitate din lume care primește prestigioase calificări Platinum în Green Building Index (GBI) pentru designul campusului său în promovarea durabilității în mediul construit și a utilizării energiei. Designul campusului este foarte impresionant, uimitor de frumos și remarcabil de spectaculos. Acest cadru modern din incinta pădurii tropicale și a naturii va oferi cel mai favorabil mediu de învățare pentru studenții noștri.

Locații

  • Sibu

    Persiaran Brooke, 96000, Sibu

    Întrebări