Keystone logo
University Institute of Maia -   ISMAI

University Institute of Maia - ISMAI

University Institute of Maia -   ISMAI

Introducere

Ne face plăcere să vă prezentăm Institutul Universitar din Maia - ISMAI și sperăm că veți alege Institutul nostru Universitar.

La ISMAI, veți găsi nu numai o educație remarcabilă, ci și un campus universitar mare și modern, cu facilități excelente de transport, care includ stația de metrou ISMAI, lângă institutul nostru universitar.

Atmosfera din campus este definită de tehnologie de ultimă generație și de o relație strânsă, aproape de familie, cu studenții.

Calitatea programelor de studii ISMAI este recunoscută la nivel național și internațional.

Toate cursurile sunt acreditate de Agenția Portugheză pentru Evaluare și Acreditare a Învățământului Superior și sunt predate de personal academic înalt calificat. Numărul profesorilor care dețin o diplomă de doctorat este cu mult peste numărul cerut de lege.

ISMAI este deschis 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Studenții ISMAI beneficiază de asistență personalizată din partea prorectorului nostru pentru relații internaționale și a biroului pentru relații internaționale, care este întotdeauna disponibil pentru a oferi sprijinul de care au nevoie pentru a facilita integrarea lor în comunitatea academică.

Locații

  • Maia

    Avenida Carlos de Oliveira Campos, 4475-690, Maia

    Întrebări