Keystone logo
University of Alaska Southeast

University of Alaska Southeast

University of Alaska Southeast

Introducere

University of Alaska Southeast profită de locația noastră în pădurea națională Tongass din sud-estul Alaska pentru a studia științele și științele umaniste.

University of Alaska Southeast oferă atât programe online, cât și în campus, în științe, inclusiv biologie marină, engleză, științe sociale, arte liberale, afaceri, educație, construcții, tehnologie electrică, pescuit, formare maritimă, științe ale sănătății și multe altele.

Toate campusurile University of Alaska Southeast se află în comunități oceanice de coastă; multe dintre programele noastre profită de locațiile noastre pentru studii marine și maritime și oportunități de carieră.

Juneau oferă locuințe și o experiență tradițională de viață în campus, precum și cursuri în campus și online. Cu activități studențești, cluburi, un centru de recreere și săli și apartamente rezidențiale, viața în campusul Juneau ar putea fi considerată comparabilă cu a participa la un mic colegiu privat.

Ketchikan oferă cursuri în campus și online și găzduiește Centrul de instruire maritimă University of Alaska Southeast .

Sitka oferă cursuri în campus și online. Programele de semnare ale campusului Sitka includ asistență medicală, pescuit și construcții.

Locații

  • Juneau

    Auke Lake Way,11066, 99801, Juneau

    Întrebări