Keystone logo
University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

Introducere

Studenții noștri apreciază atmosfera plăcută și interacțiunea personală. Conținutul instruirii cursurilor se bazează pe domenii viitoare relevante pentru piața muncii. Cu aproape 1200 de studenți, Universitatea de Științe Aplicate din Rottenburg este o universitate mică, dar orientată spre viitor, cu un profil forestier clar.

În cursurile sale de studiu, universitatea dezvoltă soluții intersectoriale în domeniile silvicultură, gestionarea lemnului, protecția naturii și a mediului, planificarea peisajului, gestionarea apelor, gestionarea regională durabilă și energiile regenerabile. Accentul este pus pe utilizarea materială și energetică a biomasei (forestiere), utilizarea resurselor limitate de apă și cooperarea internațională pentru dezvoltare.

Scopul tuturor cursurilor este de a oferi cunoștințe și abilități pentru o utilizare responsabilă și durabilă a resurselor naturale. Pentru această ofertă educațională orientată spre viitor, HFR a primit mai multe premii de la UNESCO și a câștigat concursul universitar „Profil și cooperare - Strategii de excelență pentru universitățile mici și mijlocii” de la Stifterverband der Deutschen Wissenschaft.

Locații

  • Rottenburg

    Schadenweilerhof,1, 72108, Rottenburg

    Întrebări