Keystone logo
University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

Introducere

Universitatea de Stiinte Aplicate din Wałcz este o instituție de învățământ superior, care a fost fondată la 1 iulie 2004. De atunci, profesioniștii au fost educați aici.

PWSZ în Wałcz oferă normă întreagă și extramurală de licență și programe de inginerie cu o durată de 6 sau 7 semestre. Există următoarele programe derulate putem oferi cooperare în cadrul: Un program de șapte semestru de licență în Management și Producție Inginerie, cu patru specialități pentru a alege de la:

 1. logistică industrială
 2. Programarea pentru mașini-unelte și dispozitive tehnologice
 3. Managementul sistemelor de producție automatizate

Un program de șase semestru Pedagogie licență oferă patru specialități:

 1. pedagogie cu timpurie - învățământul școlar axat pe educarea profesorilor pentru preșcolar integrat sau învățământul primar,
 2. educația timpurie și pedagogie specială - pregătirea educatorilor capabili să lucreze cu copii mici, cu tulburări de dezvoltare sau cu risc de handicap.
 3. pedagogie a copilului și îngrijirea tinerilor și re-socializare axat pe educarea lucrătorilor sociali capabili să se ocupe de adolescenți dificili și minori,
 4. pedagogie îngrijirea persoanelor în vârstă și geragogy (eldergogy) sa axat pe educarea lucrătorilor sociali capabili să se ocupe de toate dificultățile de viață și complexitate în ceea ce privește persoanele în vârstă

A-șase semestru program de licență Educație fizică oferă două specialități:

 1. securitate personală și protecția proprietății
 2. predare educație fizică cu specializare suplimentară în exerciții de remediere.

A-șase semestru program de licență Finanțe și Contabilitate oferă specialități:

 1. bancar
 2. e-Finance
 3. managementul administrației publice
 4. Contabilitate pentru manageri

A-șase semestru program de licență pentru Tehnologia Informatiei Business și Administrarea oferă specialități:

 1. Tehnologii Internet
 2. Sisteme informatice de gestiune

A-șase semestru Administrare program de licență oferă specialități:

 1. administrația guvernamentală locală
 2. Administrarea pentru siguranța publică și națională

INFORMATII SUPLIMENTARE

PWSZ în Wałcz a fost în curs de dezvoltare în mod dinamic de la început și, în ciuda "vârstă fragedă" ei, a devenit o instituție de învățământ superior de conducere în regiune. Membrii personalului nostru provin de la universități de renume și colegii din toată Polonia. Colegiul este situat în două complexe de construcții; o clădire neo-gotic de la începutul secolului 20, iar fosta cazarmă de armată răspândite pe o suprafață de 4,6586 ha. biroul rectorului, birouri ale altor autorități și birouri administrative, precum și laboratorul de informatică, unele săli de curs și aula sunt situate în clădirea istorică, neo-gotic. Cele mai multe dintre clasele regulate și prelegeri sunt ținute în fosta cazarmă de armată, care au fost modernizate și adaptate în scopuri didactice. Camerele de clasă și de curs sunt de standard ridicat și sunt dotate cu facilități multimedia de înaltă calitate. Pe măsură ce calitatea predării este o prioritate la PWSZ în Wałcz, laboratoare și cursuri sunt predate în grupuri mici și cu utilizarea tehnicilor moderne.

Resursele principale Biblioteca sunt deschise pentru studenți și membri ai personalului. Toate materialele de bibliotecă sunt conținute în cataloage online. Există, Cariere de birou, precum și ale Uniunii Studenților și a grupurilor științifice studențești care funcționează în școală. Elevii se pot dezvolta pasiunile și interesele lor. In timpul studiilor, dobândesc, de asemenea, abilități practice prin participarea la programe de internship și ucenicie. De-a lungul studiilor atenția este acordată atât cunoștințe și competențe practice teoretice, datorită cărora, absolvenții noștri sunt căutate de către angajatori.

PWSZ participă la LLP programul Erasmus european; iar în 2007 a fost acordat Cardul Erasmus.

Toate gradele și creditele primite în timpul studiilor la PWSZ în Wałcz sunt convertite în ECTS (Sistemul European de credite transferabile) puncte, grație cărora există o posibilitate de schimburi de studenți cu universitățile și școlile partenere.

educație de bună calitate este o prioritate la PWSZ, pe care școala pentru oameni ambițioși, conștiincios și talentați face. Noi asigurăm standarde educaționale înalte și să permită atingerea obiectivelor specifice. Majors și specialități la PWSZ în Wałcz facilitează continuarea unei cariere de succes la locuri de muncă atractive în Polonia și în străinătate. Există un dormitor comun disponibil pentru studenți; și, datorită Cariere Office, putem oferi, de asemenea, sali private.

LOCALIZARE

Orașul Wałcz este situat în apropiere de granița polono-germană (150 km.) Și este traversat de principalele drumuri de comunicare; de la punctele de trecere a frontierei în Szczecin și Swinoujscie la Bydgoszcz, Varșovia și furtherto granița de est (route10) de la punctele de trecere a frontierei în Świecko și Słubice (Frankfurt) la Gdańsk, Elbląg și mai departe către Kaliningrad (ruta 22) din Silezia, Poznań la Kołobrzeg și Koszalin ( 178 traseu) Wałcz este situat în centrul lacului Wałeckie dISTRIC (Pojezierze Wałeckie), o regiune frumoasă de 150 de lacuri. Orașul în sine este situată între două lacuri, cu mici lacuri suplimentare împrăștiate în jurul valorii. Wałcz este înconjurat de păduri luxuriante, vechi cu mai multe monumente ale naturii. Întregul lac District este sub protecție ecologică.

Turistul, facilități de agrement și de mediu ale orașului, un loc perfect pentru iubitorii de natură și oameni activi fac. Wałcz și împrejurimile sale oferă condiții ideale pentru orice formă de activitate turistică; mersul pe jos, ciclism, călărie, navigație sau canotaj.

Centrul Sportiv Central - Olympic Games Centrul de preparare este situat în oraș. Sportivi din toata tara vin aici pentru adunări sportive. De asemenea, studenții PWSZ practica la Centrul Sportiv Central.

Walcz

Locații

 • Walcz

  Rektorat (Rector's Office) Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałczu ul. Bydgoska 50, 78-600, Walcz

  Întrebări