Keystone logo
University of Aruba

University of Aruba

University of Aruba

Introducere

Despre University of Aruba

University of Aruba (UA) este o universitate modernă care oferă studii superioare, cercetare și servicii sociale pentru Aruba și regiunile înconjurătoare. Încorporată în societatea Aruban, UA este un model în diversitatea culturală care reprezintă machiajul culturii Aruban în sine, cu studenți din mediul familiei din Caraibe, Europa, Latină, Asia și America. Actualele patru Facultăți și diferitele centre universitare se străduiesc să contribuie la discuțiile academice, să participe la dezvoltarea durabilă a Aruba și să promoveze gândirea critică. Furnizarea acestor servicii este o parte critică a misiunii UA de a da înapoi comunității Aruban.

121313_CopyofUA2015-509.jpg

La fel ca populația studenților, personalul didactic de la UA este format dintr-un corp divers de savanți dedicați din Aruba și din străinătate. Lucrând strâns împreună, această echipă de savanți locali și internaționali favorizează creșterea academică a celor aproape 700 de studenți care participă la UA. În plus, pentru a promova dezvoltarea facultății și a studenților, UA oferă o serie de servicii critice administrative, facilități și servicii individuale, care sunt furnizate de un personal UA prietenos și de susținere.

UA își trage rădăcinile încă din 1988, când începutul Facultății de Drept (FdR) a marcat începutul creșterii academice a UA. În 1993, a început Facultatea de Contabilitate, Finanțe și Marketing (FEF), care este acum cea mai mare facultate a UA, urmată de Facultatea de Studii de Management pentru Turism și Administrație Turistică (FHTMS) în 2005. Cea mai recentă adăugare a UA este Facultatea de Arte și Știință (FAS), care a început în 2009. În următorii ani, UA speră să-și continue extinderea, oferind programe de ultimă oră atât studenților locali cât și internaționali.

Viziune

Construirea unui institut excepțional de învățământ superior și de cercetare recunoscut la nivel național, regional și internațional ca lider în predare de înaltă calitate și cercetare relevantă care educă studenții pentru un viitor durabil și dinamic. Ne propunem să fim un loc care subliniază și încurajează posibilitățile, libertățile și responsabilitățile personale și sociale.

Misiune

Reunește oameni inspirați care conduc și oferă cercetări de calitate și educație superioară pentru a spori capacitățile studenților și ale studenților de a participa la lumea dinamică și în continuă schimbare, rezultând cetățeni globali responsabili, mulțumiți, care sunt studenți de-a lungul vieții și care sunt pregătiți să contribuie pozitiv la calitatea vieții comunității.

Valorile noastre

La University of Aruba , apreciem deschiderea, conștientizarea personală și socială, colaborarea, atenția, excelența, accesibilitatea și inovația pentru a ajuta la a deveni cei mai buni educatori și cercetători.

Studenți internaționali: Beneficiile studierii la UA

Avantajele studierii la University of Aruba sunt:

 • Clase mici;
 • Facilități multimedia;
 • Orientare interactivă și personală;
 • Lucru în echipă și proiecte de teren;
 • Combinația vieții studenților cu viața socială și munca în comunitate;
 • Corp activ al studenților, activități și multe altele.

Ca student internațional, nu sunteți singur: suntem mândri de sălile de clasă internaționale și de personalul nostru internațional.

Universitatea este fericită să ajute studenții internaționali cu înscriere, cereri de viză, locuințe și alte probleme administrative.

121767_IMG_9793.jpg

Contactați UA

Campusul principal al UA este situat central în centrul orașului Oranjestad, la câțiva pași de magazine, restaurante și plaje. Studenții se pot bucura de atmosfera campusului principal, care este găzduit în istoricul și frumosul Clădire de La Salle. Fiecare clasă este modernă, oferind instructorilor și studenților cele mai noi tehnologii pentru a oferi excelență în educație. Recent, UA a început să ofere studenților oportunități pentru educația online. Există, de asemenea, o bibliotecă în expansiune în campusul principal și un centru / sală de calcul complet echipat. Clădirea noastră prin satelit de la APEX situată pe Bulevardul LG Smith găzduiește o serie de centre și birouri care promovează creșterea academică, educația și cercetarea.

Aceste centre și oficii UA ajută UA să devină un lider în Caraibe pentru excelență academică.

Caracteristici Campus

  Admitere

  Locații

  • Oranjestad

   J. Irausquinplein,4, , Oranjestad

  Întrebări