Keystone logo
University Of Balamand

University Of Balamand

University Of Balamand

Introducere

O instituție orientată spre viitor pentru învățământul superior, University Of Balamand împuternicește atât erudiții, cât și absolvenții să pună întrebări neconvenționale și limite trans-disciplinare pentru a păstra libertatea de gândire și a îmbogăți dialogul intercultural din Liban și lumea arabă.

University Of Balamand fost înființată ca o instituție independentă non-profit pentru învățământul superior în 1988 de Patriarhul Ignatie al IV-lea, Patriarhul Bisericii Creștine Ortodoxe Antiochiene. Inspirat de tradiția Bisericii Ortodoxe Creștine Antiohiene în promovarea bunăstării umanității și a valorilor sale cele mai înalte de toleranță, deschidere și compasiune; universitatea întâmpină toți studenții și nu discriminează în funcție de religie, rasă, sex, naționalitate sau dizabilități fizice.

University Of Balamand susține cu tărie opinia că gândirea fără aplicare și relevanță pentru nevoile umane este incompletă; prin urmare, oferă studenților săi aplicarea practică a teoriilor, instruire relevantă și cunoștințe practice în domeniile lor respective. Savanții și studenții sunt invitați să împărtășească devotamentul universității în profesioniști absolvenți, care sunt gânditori critici și cetățeni activi în societate.

Universitatea este administrată de președinte, care este asistat de vicepreședinți, decani și directori; împreună, aceștia răspund în fața unui consiliu de administrație format din 34 de membri. Majoritatea programelor urmează sistemul american de educație și se desfășoară în limba engleză, cu excepția câtorva programe în franceză și arabă.

Locații

  • Souq El Gharb

    Souq El Gharb, Liban

    Întrebări