Keystone logo
© Eva Dang
University of Cambridge Queen's College

University of Cambridge Queen's College

University of Cambridge Queen's College

Introducere

Queens 'College este unul dintre cele 31 de colegii constitutive ale Universității din Cambridge. Admitem studenți de licență și postuniversitare de sex masculin și feminin, atât la vârsta standard universitară, cât și studenți maturi, să studieze majoritatea subiectelor oferite de universitate.

Suntem o comunitate plină de viață de studenți, semeni și personal. Colegiul este situat în inima orașului Cambridge, cu acces bun la departamentele universității și la oraș. Suntem renumiți pentru clădirile noastre antice și situl de pe malul râului; totuși, dacă vizitați, veți vedea că Colegiul a evoluat de-a lungul celor șase secole și că Reginele ca loc și ca comunitate sunt foarte implicate în prezent și privesc spre viitor.

Queens 'College este o comunitate mare și complexă. Președintele și bursierii sunt membrii superiori ai colegiului. Bursierii oficiali și bursierii profesori formează Corpul de conducere al reginelor; organizează ședințe pentru a discuta și vota toate deciziile majore ale colegiului. Comitetele, formate din bursieri, membri ai personalului și reprezentanți ai studenților, gestionează adesea activitățile zilnice ale colegiului și raportează Corpului de conducere.

Există două grupuri care reprezintă studenții reginei: Camera combinată junior (JCR), pentru studenții de licență, și Camera combinată medie (MCR), pentru studenții postuniversitari. Celălalt grup principal de membri actuali ai colegiului este personalul, care lucrează în mai multe departamente pentru a sprijini toate aspectele vieții colegiului.

Locații

  • Cambridge

    Cambridge, Regatul Unit

    Întrebări