Keystone logo
University Of Colima

University Of Colima

University Of Colima

Introducere

Bine ati venit pe site-ul web al Universității din Colima, instituție de învățământ situată în regiunea de vest centrul Mexicului. Aici vei găsi informații cu privire la viața de zi cu zi, oportunități educaționale, academice, culturale și infrastructura științifică.

Universitatea au fost de acord că este timpul să accepte responsabilitatea socială, mai degrabă decât ca o filozofie, ca un mod de viață care ne permite să oferim servicii educaționale de promovare a schimbării și progresului, contribuind astfel la construirea unei societăți mai drepte și transparentă.

Pentru a realiza acest lucru, ne reînnoim sentimentul nostru de apartenență la universitate pentru a elevilor, cadrelor didactice, cercetători, personal de deservire, administratorii și funcționarii reaprinde dragostea și respectul pentru munca pe care o face și mai presus de toate, de către instituție.

Universitatea Colima este o instituție lider care formează profesioniști și oameni de știință cu simț creativ, inovativ, umanist și extrem de competitiv, angajat la dezvoltarea armonioasă a societății, mediului național și internațional.

Strategia pe care vom promova, pentru administrarea parohiala prezent, se bazează pe Educație pentru responsabilitatea socială, prin care se urmărește ca instituția noastră poate dura mai puternic funcția sa socială într-un cadru de responsabilitate care promovează dezvoltarea umană, atât universitare și de societatea însăși. Aceasta implică sprijin și încredere în oameni, să respecte drepturile lor și să se extindă spațiul de abilitățile lor, astfel încât acestea să poată fi stăpânii propriului destin, pentru propriul lor beneficiu și mediul lor. Prin urmare, va invitam sa vizitati acest site pentru a împărtăși cu voi activitatea de comunitatea noastră și a pus la dispoziție un spațiu de comunicare cu universității noastre.

Un copil de 75 ani la Universitatea din Colima au fost fondate, angajamentul nostru față de societate și a studenților este mai mare pentru că noi trăim într-o eră în care noile tehnologii sunt în continuă evoluție, astfel încât Universitatea din Colima a decis să se aventureze în rețele sociale, în scopul de a sparge barierele de spațiu și timp, realizând o abordare și o mai mare raport cu elevul, societatea și lumea.

Curriculum Vitae sintetic

formare academică

Rectorul este Contabil Public și a obținut gradul de Master in Business Administration de la Universitatea din Colima care a culminat cu Premiul Colorada Peña.

performanta de locuri de muncă

El a participat în calitate de auditor intern în diverse agenții ale guvernelor federale si de stat, precum si de la Universitatea din Colima. El a servit ca full-time cercetator profesor la Facultatea de Contabilitate și Administrarea Campus Colima, Director Regional, Coordonator General Administrativ și Management Financiar și secretar al Universității din Colima.

Cheltuieli și distincții

 • Operatorul responsabil pentru starea de Mexic Colima instanță Conectat la Secretariatul de Comunicații și programului de transport.
 • membru al consiliului Asociației Naționale a Sistemului Educațional Distanță.
 • Președinte adjunct al Comisiei de Planificare de Stat pentru învățământ superior în statul Colima.
 • membru cu drepturi depline de Coordonare de Stat a Copilului Suport Grant Program, înainte de PRONABES.
 • Președinte al Comitetului Premiilor al Regiunii Centrale de Vest din ANUIES.
 • Președinte al 1. reuniune parlamentară regională, realizat de Asociația și instituțiile de învățământ superior, în colaborare cu Regiunea Vest ANUIES Centrală și Camera Deputaților Naționale, a avut loc în Manzanillo, Col. o iulie 2013.
 • El a fost distins cu "Medalia parlamentară" a Senatului Federației Ruse în cadrul XXII Asia-Pacific Forumul Parlamentar, a avut loc în Puerto Vallarta, Jalisco, ianuarie 2014.
 • Numire în calitate de membru al Consiliului de Stat al statului Colima transplanturilor și Centrul de Transplant de Stat. Eliberat de Ministerul Sănătății și Guvernul de stat privind protecția socială. 10 aprilie 2014. Colima, Col.
 • Secretar al "Provocări și perspective ale învățământului superior" worktable la reuniunea specială a Centrului de Vest Consiliul Regional ANUIES a avut loc în Guanajuato, la 4 iulie 2014.

în scopuri de componente

Componenta de integrează scopurile subcomponente de predare, științifice difuzie, culturale și servicii de extindere.

Învățătura subcomponenta, se stabilește drept cadru pentru planificarea și dezvoltarea instituțională prin încorporarea unor teorii de interacțiune socială, umaniste, behavioristă, cognitiviste și constructiviste, printre altele, pe care se întemeiază și servește drept bază pentru învățământul universitar

Locații

 • Colima

  Av. Universidad No. 333, Las Víboras, 28040, Colima

Întrebări