Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Delaware

University of Delaware

University of Delaware

Introducere

DARE TO SHINE

Universitatea din Delaware se angajează să excelență în educație universitare și postuniversitare, cercetare și servicii.

De la rădăcinile sale ca o academie privată în 1743, instituția de astăzi este o universitate de cercetare-intensive avansate tehnologic cu impact global. Alătură-te nouă.

Povestea noastră absolventii nostri spun povestea noastra de realizare - din prima clasă care a inclus trei semnatari ai Declarației de Independență și semnatara a Constituției la un om de știință câștigător al Premiului Nobel, un coregraf premiu Tony câștigător și vice-presedinte actual al United state.

Facultatea noastra distins include autori cunoscuți pe plan internațional, oameni de știință și artiști. facilități de stat-of-the-art sprijină activitățile academice, de cercetare și servicii UD lui.

viata in campus este primitoare - îmbogățită de vorbitori clienților distins, NCAA Division I atletism, organizații între colegii de 300-plus angajate student, concerte și alte activități artistice și culturale.

În plus față de campusul nostru vibrant principal în Newark, UD are locatii din intreaga de stat - în Wilmington, Dover, Georgetown si Lewes. Un program de înfloritoare de studiu în străinătate și extinderea parteneriatelor internaționale spori și mai mult educația studenților noștri în calitate de cetățeni la nivel mondial.

Implicarea comunității noastre Angajate, dedicat, loial și entuziast sunt câteva dintre adjectivele care descriu Universitatea din Delaware comunității.

Universitatea joacă un rol esențial în orașul Newark și statul Delaware, care lucrează la o mai bună comunitate cu proiecte de servicii, de cercetare care beneficiază agenții locale și industrii, precum și de mobilizare publică pe tot parcursul statului.

Printre cele mai mari forte ale Universității este tradiția sa îndelungată și vibrantă a serviciului public. Într-un recent sondaj national, 75 la suta dintre elevii UD au indicat că au participat la muncă în folosul comunității de momentul în care au fost seniori. În 2015, UD a fost recunoscut cu Clasificarea Implicarea comunității de la Fundația Carnegie pentru promovarea de predare.

UD este locul unde să audă vorbitori de renume mondial, se bucură de prima rată de muzică și teatru, majorete pe echipe Agresivitate albastru Găini și a vedea exponate convingătoare, toate care completează experiența bogată academice.

UNIVERSITATEA DIN DELAWARE ESTE UN UNIVERSITATEA DE CERCETARE-CENTRAT CU O gamă largă de programe, servicii, școli, centre și organizațiilor afiliate multe.

Campus principale: Newark, Deleware

Atletism: 21 NCAA Divizia 1 echipe

Stabilit: 1743

Președinte: Dennis Assanis

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Newark

    University of Delaware Newark, DE 19716 USA, 19716, Newark

    Întrebări