Keystone logo
University of Detroit Mercy

University of Detroit Mercy

University of Detroit Mercy

Introducere

Diversitatea corpului nostru studențesc reflectă diversitatea regiunii pe care o deservim. Acesta reflectă fața în schimbare a lumii în general. Detroit oferă o experiență completă a colegiului, care include o scenă socială aprinsă, cercetări aprofundate, pregătire în viața reală și oportunități de stagiu în peisajul său urban vibrant.

Echilibrul dintre comunitatea noastră intimă și oportunitatea face ca Detroit Mercy să fie ideal pentru cei care caută o experiență vibrantă de facultate într-o instituție cu o lungă reputație de excelență academică. Facultățile noastre sunt experți și mentori, conducând atât aplicația academică, cât și aplicarea practică a cunoștințelor și făcând timp pentru a lucra cu studenții individual.

Puține universități oferă gama de discipline și programe oferite la Detroit Mercy, cuprinzând în același timp dezvoltarea întregii persoane: minte, corp și spirit. Aici, educația este mai bogată, deoarece este înrădăcinată în idealurile sponsorilor noștri fondatori, Societatea lui Isus și surorile religioase ale Milostivirii, idealuri care stresează folosind abilitățile și gradele noastre pentru a face lumea un loc mai bun pentru toată lumea.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Detroit

    West McNichols Road,4001, 48221, Detroit

    Întrebări