Keystone logo
University of Dunaújváros

University of Dunaújváros

University of Dunaújváros

Introducere

Despre noi

Revelația Salutări

„Talentul își găsește drumul” – după cum spune vechea zicală. Deși fiecare înțelepciune și observație populară are adevărul său de bază, în opinia mea, în lumea noastră care se schimbă rapid este nevoie de un supliment. Talentul își găsește drumul, oricât de ajutând să-l mențină pe calea corectă și evitarea dificultăților mai mici este responsabilitatea noastră, a instructorilor, a profesorilor și a profesioniștilor.

Suntem mândri de succesul și rezultatele noastre în domeniul științelor aplicate atât la nivel național cât și internațional; recunoașterea științifică a lectorilor și cercetătorilor noștri, în special în domeniul tehnic și informatic; posibilitatea cooperării noastre cu sectorul competitiv; rezultatele noastre în formarea duală și profesională.

Ei bine, obiectivele noastre sunt aceleași: să găsească, să învețe și să susțină pe cei talentați, să dea lumii o persoană responsabilă, absolventă, care este dispusă să studieze și să facă față sarcinilor din profesia aleasă. În lumea noastră rapidă, oamenii se pot baza pe câteva valori și sper că University of Dunaújváros este una dintre aceste valori.

Dr. Habil András István

Rector

University of Dunaújváros

UOD azi

University of Dunaújváros este situată în centrul Ungariei, jucând un rol de frunte în învățământul superior al regiunii sale.

Universitatea noastră are o populație de studenți de aproximativ două mii de studenți, inclusiv comunitatea studenților în continuă expansiune. Universitatea oferă programe de licență, masterat și școli de vară într-o mare varietate de discipline care variază de la mass-media și afaceri până la studii de inginerie.

University of Dunaújváros își propune să ofere studenților săi o educație competitivă, orientată spre practică și abilități concentrate necesare pentru construirea carierei lor atunci când intră pe piața muncii. Ca universitate de științe aplicate, UOD apreciază foarte mult abilități actualizate și cercetare aplicată. Legăturile și parteneriatele internaționale și naționale cu întreprinderile și alte instituții de învățământ superior fac parte esențială și integrantă din activitățile noastre de predare și cercetare.

Urmând cerințele procesului de la Bologna, concentrându-se pe așteptările sistemului unificat de transfer de credit european (ECTS), University of Dunaújváros oferă educație acreditată la nivel european. Studenții noștri absolvenți au capacitatea de a găsi locuri de muncă oriunde în lume, după ce au dobândit o cunoaștere solidă și competitivă.

Ceea ce poate face programele noastre și mai atractive pentru studenții străini este mediul de învățare autentic centrat pe studenți, prietenos și multicultural al Universității noastre.

Caracteristici Campus

    Locații

    • Dunaújváros

      H-2400 Hungary, Dunaújváros Táncsics M. str. 1/A., 2400, Dunaújváros

    Întrebări