Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Hartford

University of Hartford

University of Hartford

Introducere

De ce UHART?

Pentru a fi distinct, trebuie să fii îndrăzneț.

La University of Hartford , vă ajutăm să vă marcați lumea. O combinație unică de academicieni provocatori, facultate excepțională, viață de student și sprijin te va ghida în timpul carierei tale de colegiu. Deci, de ce UHart? Pentru că avem totul.

Academici provocatori

Vă ajutăm să vă asociați pasiunea cu profesia de vis. Suntem compuse din șapte școli pline de viață, toate înfloritoare unul lângă altul. Cu peste 100 de majori, există ceva pentru toată lumea în domenii, de la afaceri, asistență medicală, educație și arte, până la studii religioase și chimie. Studiază ce iubești și iubește ceea ce înveți.

Facultatea excepțională

Așteaptă-te mult de la profesorii tăi. Se vor aștepta mult de la tine.

Facultatea noastră practică artiști, cercetători de ultimă generație, autori publicati, vizionari globali și savanți bine strălucitori. Cu un raport studenți-facultăți 9: 1, veți interacționa cu colegii, profesioniștii și profesorii într-o gamă diversificată de gândire și experiență în timpul dvs. aici, la UHart.

Viață de student

UHart nu este distractiv și jocuri, dar, sincer, o parte din asta este. Doar pentru că o educație UHart este riguroasă nu înseamnă că nu știm să ne relaxăm. De fapt, unele dintre cele mai profunde relații de prietenie pe care le faceți aici sunt susceptibile să înceapă atunci când jucați sporturi intramurale, participați la guvernarea studenților, vă alăturați unui grup a cappella sau oricăruia dintre cele peste 100 de cluburi ale noastre.

A sustine

Nu suntem la fel și nu am fost niciodată meniți să fim. O parte din frumusețea UHart este că îi încurajăm pe studenții noștri să își îmbrățișeze experiența de colegiu și le oferim sprijinul pentru a-i ajuta să o facă, la fiecare pas. Studenții UHart au acces la un centru excepțional pentru succesul studenților. Indiferent dacă ai nevoie de ajutor în sala de clasă sau în afara acesteia, suntem aici pentru tine.

Atletism

Fie că angajăm antrenori de top sau atragem talent de top, creăm echipe cu un obiectiv comun: să fim cei mai dinamici, versatili și mai puternici sportivi posibili. Dincolo de cele 17 echipe de sport din Divizia I și câștigătoare, ne-am angajat să fim sportivi de top. Un GPA combinat 3,37 reflectă dedicația noastră față de prioritățile academice, precum și sportul puternic.

Locație

Înconjurat de spații verzi și trasee împădurite, campusul nostru de 350 de acri este situat la răscruce de trei orașe: Hartford, Vest Hartford și Bloomfield. Pe lângă proximitatea noastră cu capitala, University of Hartford este la doar două ore de Boston și New York. Locația noastră oferă o mulțime de oportunități pentru a explora cultura vibrantă, orașele, plajele și munții din New England. De asemenea, înseamnă că am falsificat relații cu multe companii și organizații diferite, ceea ce face ca stagiile și alte opțiuni profesionale să fie ușor accesibile.

Spre deosebire de oricare altul.

Universitățile bune vă oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru a începe în domeniul ales. Marile universități vă oferă asta și multe altele: capacitatea de a pune viața pe tot parcursul vieții de a chestiona, descoperi, schimba și crește.

Bine ați venit la University of Hartford .

Locații

  • West Hartford

    200 Bloomfield Avenue, West Hartford, CT, USA., 06117, West Hartford

    Întrebări