Keystone logo
© Prague Film School / Ali Shreim
University of Hradec Králové, Faculty of Education

University of Hradec Králové, Faculty of Education

University of Hradec Králové, Faculty of Education

Introducere

Descoperiti Universitatea din Hradec Králové

UNIVERSITATEA DIN HRADEC KRÁLOVÉ

Faceți cunoștință cu mediul dinamic și tineresc al Universității din Hradec Králové - o instituție înființată în anul 1959, care a purtat numele prezent din anul 2000. În prezent, Alma Mater a mai mult de 7300 de studenți, Universitatea din Hradec Králové oferă învățământ terțiar de înaltă calitate, într-un domeniu larg de domenii de studiu, care cuprind Științe sociale, umaniste, Științe ale Educației, Științe naturale, Economie și Studii de tehnologia informației. Numărul mare de cereri depuse la Universitatea fiecare an demonstreaza cererea mare pentru studiile de la Universitatea, și confirmă numele său excelent. Universitatea din Hradec Králové este o instituție vibrantă, iar dezvoltarea sa constantă se reflectă atât în ​​activitățile academice și de construcții: noi facultăți și institute sunt stabilite, noi programe de studiu sunt acreditate, iar construcția campusului universitar este în curs de desfășurare neîncetate. Campusul Universității este convenabil situat în centrul orașului, la câțiva pași de alte clădiri universitare, educațional și Biblioteca Științifică, și orașul vechi.

Absolvenții. Universitatea din Hradec Králové pregătește specialiști calificați care reușesc pe piața locală a muncii, precum și în străinătate. În 2010, Universitatea a primit Diploma Supliment Label, un certificat eliberat de către Comisia Europeană confirmă că Universitatea îndeplinește toate standardele de instituțiile europene de învățământ terțiar. Documentul este dat în mod automat tuturor absolvenților, și garantează recunoașterea la nivel mondial a diplomei de la Universitatea din Hradec Králové.

Universitatea este format din cinci părți: Facultatea de Educație, Facultatea de Informatica si Management, Facultatea de Filosofie, Facultatea de Științe și Institutul de Asistență Socială.

FACULTATEA DE EDUCAȚIE

Facultatea de Educație a Universității din Hradec Králové oferă 64 cursuri de formare pe tot parcursul vieții, numărul de însoțitori ai acestor cursuri este mai mare decât 1300. Cursurile oferite de Universitatea din vârsta a treia sunt foarte populare; mai mult de 600 de studenți au fost înscriși în ele în 2014.

Cursurile de la Facultatea de Educație a Universității din Hradec Králové sunt date de 172 de angajați academice, dintre care există 12 de profesori și 33 de profesori asociați.

Activitățile de cercetare științifică și Faculty's sunt dezvoltate în mai multe niveluri. Una dintre ele este implicarea experților în Faculty's diferitelor tipuri de proiecte - proiecte susținute de Agenția Grant a Republicii și proiectele cehe susținute de Facultatea de sine (accentul se concentrează pe dezvoltarea potențialului de cercetare al tinerilor angajați academice precum și activitățile de cercetare și științifice ale studenților).

Angajații Faculty's sunt implicați activ în unele proiecte FSE. activitățile de publicare ale angajaților academice se realizează în cadrul revistelor naționale și internaționale; Universitatea Editura "Gaudeamus" publică cu succes monografii revizuite și materiale de studiu. Cadrele didactice participă la numeroase conferințe naționale și internaționale. Cel mai important eveniment care vizează reuniuni profesionale ale experților și specialiștilor sunt Zilele de Pedagogie a avut loc în fiecare an, în ultima săptămână a lunii martie. Acest eveniment a stabilit deja tradiția sa.

INFORMATII UTILE

Anul universitar este organizat în 2 semestre. Semestrul de iarnă începe de obicei de-a treia săptămână din septembrie și se termină în decembrie; semestrul de vară începe în luna februarie și se termină în luna iulie. Semestrul este întotdeauna urmat de o perioada de 6 saptamani de examene.

Universitatea noastră a stabilit foarte bine Sistemul de prieteni. Misiunea ESN Sistemul de prieteni HK este de a ajuta cu integrarea Erasmus și alți studenți străini în mediul local.

Studenții de la Universitatea din Hradec Králové sunt furnizate cu cazare la Palachova de dormitor universitar.

(Cetățeni non UE) VISA: Cetățenii străini care sunt supuși obligativității vizei sunt obligate să solicite o viză înainte de intrarea lor în Republica Cehă la ambasada cehă autorizat. Visa, nu este necesară pentru cetățenii UE. Aceasta poate dura 2 luni pentru a obține o viză, deci nu uitați să se aplice la timp!

Un permis de ședere în scopul de a studia este obligatorie pentru toți studenții străini care stau aici pentru mai mult de 90 de zile. țările din afara UE: Este obligatoriu pentru studenții din țările din afara UE să aibă un permis de ședere / viză înainte de a veni în Republica Cehă - nu contează cât timp vor studia aici. Studenții trebuie să se aplice pentru un permis de ședere temporară la ambasada cehă, misiunea diplomatică sau consulară la domiciliu sau în cea mai apropiată țară. Birourile internaționale la facultățile respective furnizează asistență pentru studenții străini de intrare.

DE CE STUDIUL ÎN REPUBLICA CEHĂ?

 1. Pentru că oferă educație gratuită la universități publice! Educația în Republica Cehă are un avantaj semnificativ - acesta poate fi în mod gratuit, pentru cei care doresc pentru a obține o diplomă de la Universitatea din Cehia, adică pentru cei care studiază în limba cehă.
 2. Din cauza de înaltă calitate a educației. Astăzi, diplomele din universitățile cehe sunt foarte apreciate în întreaga lume, alături de limba engleză și americană, și sunt recunoscute în fiecare țară a Uniunii Europene.
 3. Datorită capacității de a călători în întreaga Uniune Europeană. Republica Cehă este membră a Uniunii Europene, iar în 2007 a intrat în spațiul Schengen, care le permite elevilor să se deplaseze în jurul valorii fără viză în toate țările din Acordul Schengen.
 4. Din cauza perspectiva unei cariere de succes! studenții străini după absolvire pot obține un loc de muncă în Cehia sau public european, precum și în instituțiile și companiile private în mod egal ca și cetățenii cehi.
 5. Din cauza de înaltă calitate a vieții europene și prețuri scăzute. Din cauza deschiderii sale politice și economice, Republica Cehă astăzi este una dintre cele mai dezvoltate tari ale Europei Centrale. Condiții de viață standard, sunt comparabile cu Europa de Vest, dar prețurile produselor alimentare, cazare si bunuri sunt mult mai mici.
 6. adaptarea rapidă a studenților noștri în mediul ceh. În prezent Republica Cehă este o țară multiculturală și deschisă, în care majoritatea cetățenilor poate vorbi cel puțin limba engleză.

Locații

 • Hradec Kralove

  Rokitanského 62

  Întrebări