Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Management and Technology

University of Management and Technology

University of Management and Technology

Introducere

Despre UMT

University of Management and Technology (UMT) a fost înființată în Arlington, Virginia în ianuarie 1998. UMT este închiriată de Consiliul de Stat al Învățământului Superior din Virginia (SCHEV) și acreditat de Comisia pentru Acreditarea Învățământului la Distanță (DEAC). Programele de studii UMT în managementul proiectelor sunt, de asemenea, acreditate de către Centrul Global de Acreditare (GAC) al Institutului de Management al Proiectului (PMI). UMT este membru instituțional al Consiliului de Acreditare în Învățământul Superior (CHEA) și al unui furnizor de educație globală înregistrat în PMI.

UMT este autorizată de către Departamentul de Educație al SUA să ofere asistență federală pentru studenți (FSA) studenților eligibili înscriși în programe eligibile la UMT. UMT este autorizată de Serviciul de Cetățenie și Imigrare al US al Departamentului de Securitate Internă pentru a accepta studenții de viză F-1. UMT este autorizat de către Departamentul de Stat al SUA să sponsorizeze studenții J-1 de viză la bursele internaționale.

UMT este aprobat de către Agenția Statelor Unite de Aprobare din statul Virginia în scopuri ale diferitelor programe de prestații educaționale ale veteranilor.

UMT oferă învățământ la nivel universitar și absolvent pentru cei care doresc să obțină cunoștințe, abilități și cunoștințe actualizate în management și tehnologie necesare pentru a funcționa eficient în întreprinderi moderne, rapide și complexe. UMT se angajează să exceleze în domeniul managementului și al educației tehnologice. Cursurile sale se concentrează pe probleme de management contemporan și tehnologie. Membrii facultății sunt atent examinați pentru a se asigura că instructorii UMT posedă un echilibru între cunoștințele științifice și practice privind practicile actuale de gestionare și aplicațiile tehnologice. Membrii comunității UMT cred cu fermitate că universitățile trebuie să rămână pe marginea schimbărilor tehnologice. UMT se angajează să utilizeze tehnologia modernă de predare a învățământului pentru a oferi studenților săi cea mai bună educație de management și tehnologie disponibilă.

Facultatea și personalul UMT au o vastă experiență de management și educație care lucrează cu universități majore, companii, organizații nonprofit și agenții guvernamentale. Aceste entități includ sucursalele guvernamentale, cum ar fi Casa Albă, Institutul Național de Standarde și Tehnologie, Departamentul Apărării, Departamentul de Energie, Departamentul de Stat, Institutul Național de Sănătate, Serviciul de Venituri Intern și Administrația de Securitate Socială ; mari corporații, cum ar fi AT

Prin educația online, studenții din Statele Unite și din optzeci și șapte de țări sunt înscriși la UMT. Cu sprijinul său global, UMT se angajează să aducă studenții de pretutindeni cele mai bune cunoștințe, practici și competențe profesionale.

UMT este situat în Rosslyn, Arlington, Virginia, la doar câteva minute de centrul orașului Washington, DC. Rosslyn este un district comercial aglomerat și federal guvernamental. Rosslyn este ușor accesibil în întreaga zonă metropolitană Washington, cu metroul și este convenabil pentru transportul aerian prin intermediul Aeroportului Internațional Dulles și al Aeroportului Național Ronald Reagan Washington.

Locații

  • Arlington

    1901 Fort Myer Drive, , Arlington

Întrebări