Keystone logo
University of Mauritius

University of Mauritius

University of Mauritius

Introducere

Despre noi

University of Mauritius (UoM) este situată la Reduit, un oraș mic din inima Mauritius. UoM a fost fondată în 1965 cu o perspectivă în esență națională. La început, universitatea avea trei școli, și anume Agricultură, Administrație și Tehnologie industrială. Cu timpul, s-a extins pentru a cuprinde cinci facultăți, și anume Agricultură, Inginerie, Drept și Management, Științe și Studii Sociale și Științe Umaniste. Pentru a-și îmbunătăți modul tradițional de predare față în față, universitatea folosește tehnologii inovatoare de învățare, cum ar fi educația la distanță și învățarea online. De-a lungul anilor, UoM a evoluat devenind prima universitate din țară, concentrându-se pe cercetare și consultanță și pe dezvoltarea unui program de studii universitare și postuniversitare pentru a satisface cerințele economiei maurițiane.

Viziune și misiune a Universității

Viziune

Pentru a poziționa UoM ca o universitate implicată în cercetare și antreprenoriat.

Această nouă viziune împuternicește UoM să joace un rol activ în construirea capitalului uman, intelectual, de afaceri și social necesar țării noastre pentru a dezvolta o economie bazată pe inovare.

Pentru a realiza această viziune, UoM nu numai că a dezvoltat relația tripartită (UoM-Guvern-Industrie), dar, de asemenea, se angajează îndeaproape cu comunitatea în ceea ce este conceput ca o helix cvadruple de inovare, așa cum este prezentat mai jos:

117248_ScreenShot2019-06-25at10.41.20AM.png

Declarația de misiune

Dezvoltarea eco-sistemului de învățare de clasă mondială, cercetarea impresionantă și inovativă care să prospere, precum și promovarea unei culturi antreprenoriale în beneficiul Mauritiusului și al societății în general.

Locații

  • Réduit

    80837, , Réduit

Întrebări