Keystone logo
University of Miskolc

University of Miskolc

University of Miskolc

Introducere

Campusul Tradițiilor, Cunoașterii și Spiritului Comunitar

Situat într-o ambianță relaxată

Un campus unic într-un mediu natural frumos, laboratoare la zi, săli de curs, ateliere, cămine și facilități pentru sport, cultură și divertisment - aceasta este University of Miskolc .

Înființată în 1735, ca institut de pregătire a specialiștilor pentru minerit și metalurgie servind drept model multor institute politehnice din lume, University of Miskolc a ocupat întotdeauna o poziție semnificativă în cultivarea științelor, în educația și formarea profesională. În ultimele decenii ale secolului al XX-lea, Instituția s-a dezvoltat într-o universitate plină de culoare, cu cele trei facultăți tehnice tradiționale (științe ale pământului, științe ale materialelor, inginerie mecanică și informatică) și noile facultăți de economie, drept, arte și Științe umaniste, asistență medicală și muzică, de asemenea cursuri de educație continuă sau formare profesională de nivel superior. Universitatea are aproximativ 10.000 de studenți și aproape 600 de cadre academice asistați de un număr aproximativ egal de angajați tehnici și administrativi.

Cele mai multe clădiri ale universității se găsesc în Egyetemváros („Orașul universitar”), un campus unic și spațios, care a fost construit după modelul campusului american și este înconjurat de un parc mare. Orașul universitar – cu teritoriul său de 850.000 de metri pătrați – face parte din orașul Miskolc. Institutul de Muzică Bartók Béla, care a fost integrat în universitate în 1997, se găsește în Palatul Muzicii din centrul orașului.

Universitatea are acorduri de cooperare cu peste 150 de universități străine, alături de 160 de acorduri bilaterale în programul de mobilitate ERASMUS. University of Miskolc este prima instituție maghiară care a câștigat „Premiul pentru calitatea învățământului superior” în 2008.

Tradițiile istorice lungi sunt combinate cu direcții noi în cercetare și educație. Calitatea înaltă a educației de la University of Miskolc este demonstrată nu numai de numărul de premii profesionale primite, ci și de interesul crescând al studenților străini și maghiari de a alege University of Miskolc pentru a urma studiile la cel mai înalt nivel academic. Absolvenții noștri sunt solicitați de o gamă largă de potențiali angajatori.

Miskolc este un oraș situat în nord-estul Ungariei și a fost mai ales cunoscut pentru industria sa. Este, de asemenea, reședința județului Borsod-Abaúj-Zemplén și centrul științific și cultural al Regiunii Nord Ungare.

Din Miskolc, faimoasa regiune viticolă Tokaj este ușor accesibilă și se pot face excursii frumoase către munții și lacurile din apropiere sau în orașe istorice, inclusiv Eger, Sárospatak și frumoasa Szilvásvárad.

University of Miskolc salută studenți intenționați și motivați care își propun să fie calificați într-un mediu academic tradițional, dar modern și proaspăt.

Admitere

Caracteristici Campus

 • Dimensiunea campusului:

  30

 • Arhitectură deosebită:

  4

 • Numărul de clădiri:

  13

 • Cazare:

  7 dormitories

Locații

 • Miskolc

  H-3515 Miskolc-Egyetemváros, , Miskolc

Întrebări