Keystone logo
University Of Missouri

University Of Missouri

University Of Missouri

Introducere

Înființată în 1839, University Of Missouri știe ce înseamnă să fii primul. Am fost prima universitate publică la vest de râul Mississippi. Suntem acasă la prima școală de jurnalism din lume.

Am început tradiția revenirii acasă. În calitate de instituție emblematică, de finanțare terestră și una dintre cele doar 65 de universități din SUA și Canada care fac parte din prestigioasa Asociație a Universităților Americane, suntem un campus în care empatia, inovația și munca grea se combină pentru a rezolva marile provocări ale lumii.

Comunitatea noastră de studenți, facultate și personal îmbunătățește reproducerea bovinelor, compune muzică premiată și generează radioizotopi de salvare în cel mai puternic reactor universitar de cercetare din țară. Abordăm diverse probleme, deoarece Missouri este un stat divers - de la sudul Ozarks până la câmpiile nordice. Suntem Mizzou, unde Negrul și Aurul adâncesc, iar Truman Tigrul întruchipează spiritul nostru îndrăzneț.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Columbia

    Columbia, Statele Unite ale Americii

    Întrebări