Keystone logo
University Of Missouri St Louis

University Of Missouri St Louis

University Of Missouri St Louis

Introducere

Colegiul de administrare a afacerilor de la University Of Missouri St Louis oferă programe bazate pe cercetare și practică care pregătesc studenții să intre și să reușească la nivel local și global într-o gamă largă de profesii de afaceri. Oferim calitate, valoare și acces.

Suntem singura universitate publică din St. Louis. Oferim cunoștințe de afaceri și calitate a instruirii. Recrutăm profesori puternici din întreaga lume și îi menținem la standarde riguroase pentru productivitatea cercetării și eficacitatea predării. Mărim această facultate de bază cu instructori cu experiență practică în afaceri și abilități de predare puternice. Ne actualizăm programa pentru a răspunde preocupărilor angajatorilor, nevoilor pieței, progreselor în cunoștințe și schimbărilor în tehnologia de instruire. Consiliile consultative și absolvenții ne asigură că menținem relevanța lumii reale.

Oferim cea mai bună valoare în educația în afaceri în St. Louis. Punem facultăți, programe și instrucțiuni de calitate la dispoziția fiecărui St. Louisan. Suntem liderul cu valoare adăugată și bang-for-the-buck din St. Louis. Această orientare valorică este esențială pentru misiunea noastră inițială. Mai recent, ne-a făcut atrăgători pentru studenții din afara regiunii St. Louis, inclusiv pentru studenții internaționali care adaugă diversității culturale a cursurilor noastre și valoarea programelor noastre.

Locații

  • St. Louis

    University Boulevard,1, 63121, St. Louis

    Întrebări