Keystone logo
University of Nottingham Ningbo China

University of Nottingham Ningbo China

University of Nottingham Ningbo China

Introducere

University of Nottingham Ningbo China (UNNC) a fost prima universitate sino-străină care și-a deschis porțile în China. Înființată în 2004, cu aprobarea deplină a Ministerului Chinez al Educației, suntem conduși de Universitatea din Nottingham în parteneriat cu Zhejiang Wanli Education Group, un jucător cheie în sectorul educației din China.

138966_1.jpeg

Fapte rapide

Universitatea din Nottingham este clasată în top 100 la nivel mondial de QS World University Ranking 2020

Avem 20 de organizații studențești orientate spre servicii și peste 70 de societăți

Schimbați și studiați programe în străinătate cu peste 100 de parteneri din aproximativ 40 de țări și regiuni

Aproximativ 51% din lucrările noastre academice au fost publicate în revistele de top 10% din lume

 • University of Nottingham Ningbo China (UNNC) a fost prima universitate sino-străină care și-a deschis porțile în China în 2004.
 • La UNNC avem în jur de 8.000 de studenți și aproximativ 10% sunt din Hong Kong, Macao, Taiwan și țări de peste mări.
 • Avem în jur de 880 de membri ai personalului, împărțiți în servicii academice și profesionale.
 • Personalul și studenții noștri provin din peste 70 de țări și regiuni din întreaga lume.
 • Universitatea este situată într-un campus de 144 acri (584.666m²) din Ningbo, provincia Zhejiang.
 • Avem trei facultăți: afaceri, știință și inginerie, științe umaniste și sociale.
 • Oferim 29 de cursuri de licență și 16 cursuri postuniversitare predate.
 • Universitatea are 15 centre de cercetare și institute.
 • Ni s-a acordat o licență pentru a acorda doctoraturi în decembrie 2008 și avem peste 500 de doctoranzi.
 • Avem prima clădire din China, neutră de carbon, acasă la Centrul nostru pentru tehnologii energetice durabile (CSET).

Cifre exacte pentru anii 2019-2020.

138967_2.jpg

Absolvenți la cerere

Avem peste 8.000 de studenți și, în fiecare an, în jur de 1.500 de absolvenți cu calificări academice excelente, abilități transferabile, o perspectivă creativă și o perspectivă nouă. Aceștia solicită angajatori de pe tot globul care recunosc beneficiile angajării de talente cu o perspectivă internațională.

Politica noastră de internaționalizare înseamnă că studenții noștri pot studia la Universitatea din Nottingham din Marea Britanie sau să meargă ca schimb sau să studieze studenții în străinătate la alte universități din întreaga lume.

Studenții internaționali provin din peste 75 de țări din întreaga lume, iar studenții chinezi de licență sunt selectați din majoritatea provinciilor pe baza examenelor de admitere la colegiu.

Concurența pentru intrare este rigidă și studenții trebuie să aibă un nivel minim de engleză pentru a fi acceptat în programele noastre de licență. Suntem familiarizați cu o serie de calificări pentru părăsirea școlii de peste mări. Pentru informații suplimentare despre calificările necesare pentru a studia aici trimiteți un e-mail echipei noastre de admitere.

138965_4.jpg

Cercetare cu impact mare

UNNC este un hub în creștere rapidă pentru excelență în cercetare, inovare și schimb de cunoștințe. Conduși de colaborarea noastră cu guvernul Ningbo și partenerii din industrie, oferim soluții la provocările locale prin cercetare și inovație de nivel mondial.

Cercetarea noastră se întinde pe toate facultățile și disciplinele și avem mai multe centre și institute care s-au angajat să furnizeze cercetări de top la nivel mondial, relevante pentru interesele și nevoile Chinei.

Suntem dornici să sprijinim talentul de cercetare al viitorului. Finanțăm și susținem peste 500 de studenți postuniversitari și joacă un rol important în comunitatea noastră de cercetare.

Personal de calitate

Avem în jur de 880 de cadre didactice, cercetare și servicii profesionale la UNNC, recrutate de la universități de top, institute de cercetare și companii din cel puțin 40 de țări din întreaga lume.

Toate predările din campus sunt efectuate în engleză de către personalul detașat de la Nottingham sau numit la standardele Universității din Nottingham.

Avem 25 de profesori de talie mondială numiți prin schema de profesori a catedrei Li Dak Sum. Domeniile lor principale de cercetare se referă la economia marină, materiale noi, inovație în afaceri și multe altele.

138968_3.jpg

Raport anual

Strategia UNNC 2020 ne articulează angajamentul de a îmbunătăți experiența de învățare a elevilor. Predarea și învățarea continuă să fie nucleul dezvoltării UNNC.

Ca universitate internațională, UNNC a promovat internaționalizarea prin programe academice orientate la nivel mondial și oportunități de schimb de peste mări susținute de instituțiile partenere la nivel mondial. Conform Clasamentului Shanghai din 2019, internaționalizarea universității se află pe locul șapte în țară și în primul rând în provincia Zhejiang.

În ceea ce privește cercetarea științifică, UNNC, în virtutea avantajelor sale unice, integrează resurse de cercetare științifică de înaltă calitate la domiciliu și în străinătate, desfășoară activ cooperare transfrontalieră interdisciplinară de cercetare științifică și schimburi academice în lumina nevoilor de dezvoltare locală și străduiește să promoveze transferul realizărilor științifice și tehnologice. În ianuarie 2019, Shanghai Ranking Consultancy a lansat „Clasamentul celor mai bune universități chineze din 2019”, iar UNNC s-a clasat pe locul cel mai înalt în indicatorul de bază „Calitatea cercetării științifice”.

Clasamente

 • Universitatea din Nottingham este clasată în top 100 din lume de către QS World University Ranking 2020
 • Conform Clasamentului Shanghai din 2019, internaționalizarea universității se află pe locul șapte în țară și pe primul loc în provincia Zhejiang.
 • În ianuarie 2019, Shanghai Ranking Consultancy a lansat „Clasamentul celor mai bune universități din China din 2019”, iar UNNC s-a clasat pe locul cel mai înalt în indicatorul de bază „Calitatea cercetării științifice”.

Locații

 • Ningbo

  199 Taikang East Road Ningbo, , Ningbo

Întrebări