Keystone logo
University of Perugia

University of Perugia

University of Perugia

Introducere

O Universitatea din Perugia a fost fondată în 1308. În acel an, Papa Clement al V a emis o bulă intitulată Super specula, care a acordat Studium a orașului autoritatea de a se angaja în învățământul superior. Activități de astăzi, de cercetare, educație și consultanță în diferite discipline sunt organizate în 16 departamente, cu aproximativ 23500 de studenți, 1100 profesori și cercetători și 1.000 de membri ai personalului. In ultimii ani, Universitatea a întreprins o amplă reînnoire a programelor sale de studii și programe școlare, care pregătesc studenții pentru a face față cerințelor pieței forței de muncă și pentru a satisface nevoile de inovare exprimate de angajatori din sectoarele privat și public.

Universitatea oferă două programe complet a avut loc în limba engleză:

Master Curs de Petrol Geologie (2 ani)

INFORMATII GENERALE

Universitatea are un centru de limbi care livreaza cursuri italiene pentru studenții internaționali, precum și în engleză, cursuri de franceză, germană și este dotat cu cele mai multe facilități de până-la-data de de învățarea limbilor străine și un personal de înaltă calificare profesorilor de limbă maternă. În plus, de formare academic și științific studenților este îmbogățit și completat de servicii de carieră, oferite de Serviciul de orientare și Serviciul de Plasament Iov, și de sport restante și facilități sportive.

CHELTUIELI

Programul de masterat comun de Master are un cost fix de 6.000 € + taxe universitare (cantitate variabilă, această taxă variază în funcție de venitul familiei de student, variind de la 503 € la 1,763.52 € pe an). Școlarizare se achită în cazul în care studentul înmatricula în program în Italia (fără taxe de aplicare aplicate).

APLICARE

Pentru informații detaliate despre procesul de aplicare (cerințele și termene), burse sau dacă sunteți interesat în a lua cursuri în limba italiană, vă rugăm să scrieți la [email protected]

Locații

  • Perugia

    Università degli Studi di Perugia piazza Università, 1 , 06123 , Perugia

    Întrebări