Keystone logo
University of Pittsburgh Pitt

University of Pittsburgh Pitt

University of Pittsburgh Pitt

Introducere

La Pitt Business, integrăm fără probleme experiențele academice, de carieră și internaționale care sunt esențiale pentru pregătirea studenților pentru roluri în afaceri globale. Suntem clasați printre cele mai bune școli de afaceri din țară și oferim studenților o serie de oportunități de învățare bazate pe experiență.

Ca student la Pitt Business, călătoria dvs. începe în clasă. Aici înveți de la două tipuri de profesori minunați: facultatea de renume mondial a lui Pitt și experiențele din lumea reală. Programul nostru de licență în științe în administrarea afacerilor oferă șapte studii majore și cinci programe de certificat, fiecare completat de o serie de studii de caz, proiecte de consultanță, concursuri de cazuri, stagii și experiențe globale.

Misiunea Școlii Universitare de Afaceri Joseph M. Katz și a Colegiului de Administrare a Afacerilor este de a produce cunoștințe prin cercetări pe probleme relevante pentru afaceri și societate; pregătiți studenții pentru a crea valoare pentru afaceri prin leadership și practică de gândire; și să promoveze dialogul global cu privire la activitățile economice și antreprenoriale care îmbunătățesc societatea.

Locații

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Întrebări