Keystone logo
University Of Pula

University Of Pula

University Of Pula

Introducere

Identitățile naționale și bogatele lor varietăți culturale contribuie în mare măsură la dezvoltarea orașului Pula văzut ca un oraș multicultural și multietnic, care este orientat către modul de viață european. Aflarea tuturor limbilor lumii și a numeroaselor evenimente culturale - festivaluri, concerte, expoziții, apoi teatru și centre culturale vă vor îmbogăți viața în oraș ale cărui uși au fost întotdeauna deschise larg oricui. Așadar, vino la Pula și cunoaște frumusețea și ospitalitatea acestui oraș vechi de 3000 de ani.

Pula este situat în sudul Peninsulei Istria, într-un golf spațios înconjurat de șapte dealuri. Datorită bogatului său patrimoniu cultural-istoric vechi de 3000 de ani, liniei de coastă minunate și locuitorilor drăguți, Pula este cel mai copac și cel mai frumos strugure din grămada de locuri din Istria.

Monumente încântătoare, cum ar fi Amfiteatrul, Templul lui Augustus, Poarta de Aur, Teatrul Roman, Poarta Twin, precum și Parcul Național Brijuni și Rezervația Botanică Rt Kamenjak, ornamentate cu plaje frumoase, pot oferi oricărui student șansa de a studia în condiții favorabile și pentru a experimenta câteva momente magice pentru a ne aminti pentru totdeauna. Veți fi cu siguranță motivați să veniți în acest oraș din sudul Istriei, de asemenea, de coasta bine indentată, lungă de 190 km, de marea limpede, de plajele destul de îngrijite sau de cele ascunse de vegetația neatinsă pentru cei care iubesc intimitatea. Astăzi, Pula este un centru economic, cultural, de trafic, medical, educațional, comercial și parțial administrativ al întregului județ istrian.

Locații

  • North Little Rock

    West Scenic Drive,3000, 72118, North Little Rock

    Întrebări