Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Rio Grande

University of Rio Grande

University of Rio Grande

Introducere

University of Rio Grande (URG), înființată în 1876, este o universitate independentă de patru ani, cuprinzătoare, care oferă programe care variază de la certificate până la nivelul masteratului. În trecut, mulți dintre absolvenții săi au intrat în profesia didactică. Astăzi, mulți se pregătesc pentru cariere în afaceri și servicii publice, precum și pentru profesia de profesor. De-a lungul istoriei sale, University of Rio Grande (pronunțată Rye-oh) a fost uneori un colegiu confesional, un colegiu de doi ani, un colegiu de auto-ajutorare a studenților și un colegiu de arte liberale de patru ani.

Rio Grande Community College (RGCC), înființat în 1974, oferă o gamă largă de servicii, inclusiv programe de carieră, programe asociate de transfer de diplome și programe de educație continuă. Colegiul comunitar consolidează filozofia și istoria universității de a pune la dispoziția tuturor celor care pot beneficia educație și servicii semnificative, la prețuri accesibile.

University of Rio Grande și Rio Grande Community College reprezintă o căsătorie unică între învățământul public și cel privat, între carieră și educația pentru arte liberale și între studenții mai tineri și cei mai în vârstă. Același personal, facultate și facilități susțin atât programele private ale Universității, cât și cele ale Colegiului Comunitar. Studenții din programele Community College au posibilitatea de a se înscrie la cursuri și programe de arte liberale. Studenții din programele de arte liberale au posibilitatea de a experimenta cursuri și programe de educație în carieră.

Printr-un contract între URG și RGCC, rezidenții din Ohio, în primii doi ani de muncă la facultate, pot profita de ratele de școlarizare a colegiului comunitar public pentru a obține diplome asociate în educație în artă sau în carieră. Studenții au opțiunea de a continua o diplomă de bacalaureat la University of Rio Grande sau de a se transfera la o altă instituție pentru a finaliza un grad de patru ani.

Locații

  • Rio Grande

    North College Avenue,218, 45674, Rio Grande

    Întrebări