Keystone logo
University of Science and Arts of Oklahoma

University of Science and Arts of Oklahoma

University of Science and Arts of Oklahoma

Introducere

Celebrând mai mult de un secol de serviciu ca singurul colegiu public de arte liberale din Oklahoma, University of Science and Arts of Oklahoma - clasată la nivel național pentru calitate și valoare - este un lider recunoscut și inovator în studiile interdisciplinare.

La fel ca cele mai bune colegii private de arte liberale, USAO oferă clase mici; facultate premiată; și o cultură a campusului care promovează incluzivitatea, interacțiunea strânsă dintre facultăți și studenți și oportunități de cercetare universitară. USAO educă întreaga persoană, încurajează creșterea prin serviciul public, iar echipele noastre atletice concurează în 13 sporturi NAIA.

Fondat în 1908 sub numele de Colegiul pentru Femei din Oklahoma (OCW), a fost primul colegiu creat de prima legislatură din Oklahoma. Una dintre singurele șapte instituții de stat cu misiuni similare create vreodată în această țară, USAO are cea mai veche misiune originală a oricărui colegiu de stat sau universitate din Oklahoma, altele decât Universitatea din Oklahoma. USAO este, de asemenea, singurul colegiu din Oklahoma numit district istoric național din Registrul național al locurilor istorice.

DECLARAȚIE DE CREDINȚĂ MIEZĂ

Credem că cea mai bună cale către o viață semnificativă și intenționată este o educație care integrează cunoștințele din multe discipline pentru a dota indivizii pentru secolul XXI.

TOP 10 DISTINCTIVE DIN USAO

 1. USAO oferă o experiență educațională largă. Fiind singura universitate publică de arte liberale din Oklahoma, USAO oferă studenților o vastă experiență educațională, bazată pe științe și științe umaniste, care întărește comunicarea, gândirea critică și rezolvarea problemelor.
 2. Cursurile sunt construite în jurul unui nucleu interdisciplinar unic. Programul USAO Interdisciplinary Studies (IDS) rămâne la fel de inovator astăzi ca atunci când a fost creat acum 50 de ani prin integrarea cunoștințelor din multe discipline.
 3. USAO a fost pionierul abordării inovatoare de predare în echipă. Predarea în echipă în programul IDS este o abordare inovatoare care pune în clasă doi sau mai mulți profesori din diferite discipline, oferind studenților perspective și abordări diferite ale aceluiași material.
 4. Misiunea noastră atrage facultăți cu înaltă calificare. Aproape 90% din facultățile USAO au diplome terminale în domeniul lor și nu sunt predate cursuri de către asistenți didactici. Membrii facultății provin din școli prestigioase absolvente din toată țara.
 5. Mediul mic al campusului favorizează relațiile. Limitele de înscriere contribuie la faptul că USAO are un raport student-facultate de 13: 1, creând un mediu în care studenții au acces la facultate și se cunosc.
 6. Curiozitatea este încurajată și hrănită. USAO promovează un mediu în care curiozitatea se află în centrul experienței academice, iar creativitatea este norma, nu excepția.
 7. Studenții rămân și absolvesc. USAO atrage studenți curioși care se dezvoltă în acest tip de mediu și tind să absolvească rate mai mari decât majoritatea universităților publice de dimensiunea sa.
 8. Absolvenții reușesc în studiile postuniversitare și devin lideri în domeniul lor. Studenții USAO reușesc la școala postuniversitară și se ridică la poziții de conducere în domeniul ales.
 9. Contrastăm percepția comună că calitatea nu este accesibilă. An după an, USAO este recunoscută la nivel național pentru accesibilitate, mobilitate socială ascendentă, precum și rigoarea abordării sale academice.
 10. USAO îndeplinește un rol neduplicat în sistemul de învățământ superior de stat. Fiind singura universitate publică de arte liberale din Oklahoma, USAO servește unui scop unic, cu o misiune educațională care nu este complicată în sistemul de stat al învățământului superior.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Chickasha

  West Alabama Avenue,1727, 73018, Chickasha

  Întrebări