Keystone logo
University of Wisconsin Eau Claire

University of Wisconsin Eau Claire

University of Wisconsin Eau Claire

Introducere

Universitatea din Wisconsin-Eau Claire este în mod constant evaluată printre primele 10 universități publice din Midwestern și recunoscută la nivel național pentru academicieni de calitate și rentabilitate ridicată a investițiilor. Printre rândurile noastre se numără cercetători celebri și câștigători ai premiilor, oameni pasionați de activitățile lor intelectuale, gânditori critici și inovatori profund dedicați interacțiunii și îmbunătățirii lumii din jurul nostru.

Campusul nostru oferă un cadru frumos pentru a trăi și a învăța. Facultatea și personalul nostru oferă instruire, inspirație și tipul de provocare care face ca o educație să fie extraordinară. Un secol de Blugolds împliniți din întreaga lume oferă dovezi că viețile sunt transformate, iar cariere semnificative sunt lansate chiar aici.

Nu ne ferim să împingem granițele. La Universitatea din Wisconsin -Eau Claire rescriem scrisul, realizăm impensabilul și inventăm inimaginabilul. Credem că o minte deschisă nu numai că deschide ușile, ci deblochează strălucirea și transformarea. Inima fiecărui Blugold este compasiunea. Și când ne îmbrățișăm diferențele, ne schimbăm perspectiva și lucrăm în echipă, suntem o forță de care trebuie să ne bazăm - orice este posibil.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Eau Claire

    Garfield Avenue,105, 54701, Eau Claire

    Întrebări