Keystone logo
University Of Wisconsin - La Crosse

University Of Wisconsin - La Crosse

University Of Wisconsin - La Crosse

Introducere

Recunoscut drept unul dintre cele mai bune locuri pentru a trăi cu artele, restaurantele și cumpărăturile sale, centrul istoric al orașului La Crosse este la doar câțiva pași sau la o plimbare gratuită cu autobuzul, din campus. Cu o populație de 52.000, există multe de văzut dincolo de limitele orașului. Ieșiți acolo și explorați blufele din jur. Tabără, drumeție, caiac și bicicletă. Vizualizările vor rămâne gravate în memoria ta o viață întreagă. La urma urmei, lovirea cărților poate fi bună pentru creierul tău, dar natura hrănește sufletul.

Experimentați academicieni inovatori de-a lungul frumoasei coaste de vest a Wisconsin! Veți vedea de ce ne clasăm printre universitățile Midwest stelare și suntem o valoare de top a Kiplinger. Suntem: Cuibărit în jurul falnelor falnice și a râurilor șerpuitoare, La Crosse este centrul cultural al regiunii.

Faceți parte dintr-un campus activ și implicat. Fii inspirat pe căi noi. Îmbunătățiți-vă educația prin stimularea experiențelor academice, sociale și culturale. Descoperiți dimensiuni mici de clasă și facultate minunată care îi angajează pe studenți în și în afara clasei.

Aceste calități fine duc la rate de reținere ridicate și rate de absolvire puternice. Studenții noștri nu au succes doar în campus, ci și cariere de durată.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • La Crosse

    State Street,1725, 54601, La Crosse

    Întrebări