Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introducere

Indiferent de locul unde acestea sunt de la, absolvenții noștri sunt următoarea generație de cetățeni gata de a crea un mod mai sănătos, mai inteligent și mai vibrante de viață. Ai venit de departe. Nu există nici o limită pentru locurile în care vei merge de aici.

Sud ospitalitate caldă. Programele academice inovatoare. clădiri campus frumoase, cu farmecul lumii vechi. spații de locuit confortabile. Vrei un colegiu de educație plin de experiențe noi, cursuri provocatoare și facultate prietenos. Ești pregătit pentru ceva diferit, care se simte ca acasă - ceva mare care se simte mic. Asta e de succes mix veți găsi de la Universitatea din Carolina de Sud.

Situat în inima statului Carolina de Sud, la Universitatea din Carolina de Sud este o universitate de cercetare majoră în cazul în care studenții se pregătesc să fie lideri de mâine, creativi în rezolvarea problemelor și gânditori inovatoare.

Universitatea din Carolina de Sud Locul de amplasare vă oferă acces la evenimente de clasă mondială artistice, culturale și de divertisment, precum și site-uri extinse de internship in afaceri, de îngrijire a sănătății, de fabricație și de guvern. În zona Columbia metrou, veți găsi la NBC, ABC și CBS afiliati; spitale, companii farmaceutice și de asigurare; non-profit, firme de dezvoltare web, birouri de avocatura, agentii de publicitate si corporatii internationale, cum ar fi Citibank, Honeywell, International Paper, Trane, Michelin, Pirelli Cabluri si Bose, printre altele, care vă urez bun venit pentru a obține hands-on experiență profesională.

La câțiva pași de campus, puteți gusta restaurante mari precum cel al lui Groucho sau de ieri, împreună cu viața de noapte și distracție buticuri și magazine în zona Five Points. Fasole cool, un loc de cafea deținute la nivel local, de multe ori servește ca un studiu hangout noaptea târziu. Sau, încercați galeriile high-end și restaurante în întreaga Congaree Vista. Sample teatrele noastre, case de film, festivaluri de cartier, piețele de fermieri, concerte în aer liber, Riverbanks Zoo și Grădina Botanică, zone de sculptură publice, galerii de artă și muzee. Apoi, încercați aventurile în aer liber, cum ar fi caiac, pescuit sau canotaj pe Columbia trei râuri și mersul pe jos, alergare, ciclism sau drumeții în parcuri și Greenways noastre.

Universitatea din Carolina de Sud este

Fondată în 1801 32,971 Total studenți 270,000 absolventii mândru trăiesc în jurul lumii Studenți din toate cele 50 de state și 100+ țări # 52 Universitatea Publică Top (US News and World Report, 2016) 47 de programe la nivel național clasat # 1 Studii de licență program de afaceri internaționale (US News and World Report, 2016) # 43 Cele mai bune programe de licență de afaceri ( US News and World Report, 2016)

Locații

  • Columbia

    1705 College Street, 7th Floor Columbia, SC 29208, 29208, Columbia

Întrebări