Keystone logo
Upper Iowa University

Upper Iowa University

Upper Iowa University

Introducere

Despre UIU

Din 1857, Upper Iowa University pregătește studenții să reușească - în clasă și în lume. Această istorie bogată, împreună cu o misiune centrat pe elev, a creat o rampă de lansare pentru UIU pentru a deveni un inovatoare recunoscută în oferirea de programe de calitate acreditate prin sisteme flexibile și multiple de livrare, inclusiv studiul online și auto-paced.

De la Campusul nostru Fayette la Centrele noastre americane, Centrele noastre Internaționale la Centrele Militare, UIU are oamenii care vă ajută să reușiți.

Prin intermediul studiilor despre succesul studenților, veți afla cum au beneficiat alții de o educație UIU - și veți începe să înțelegeți avantajele semnificative pe care o poate aduce educația UIU în viața dvs. și, în cele din urmă, la viața membrilor familiei dumneavoastră.

78644_78540_buildingwithstudents1.jpg

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Fayette

    605 Washington Street, 52142, Fayette

  • Hong Kong

    Upper Iowa University (Hong Kong Campus), 3/F, Max Share Centre, 373 King’s Road, North Point, Hong Kong, , Hong Kong

    Întrebări