Keystone logo
UPSAT

UPSAT

UPSAT

Introducere

UPSAT , o facultate privată de științe ale sănătății, a fost fondată în 2001. Este un pionier în învățământul universitar paramedic din Tunisia.

UPSAT este prima instituție privată de învățământ superior paramedic recunoscută de Ministerul Educației Superioare și Cercetării Științifice, precum și de Ministerul Sănătății.

Facultatea de elită, UPSAT este recunoscută pentru excelența pregătirii sale academice și nivelul ridicat de calificare a absolvenților săi.

Prin notorietatea sa, pregătirea de calitate oferită garantează capacitatea de angajare a absolvenților săi din Tunisia și din străinătate.Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário


Prin integrarea „Honoris”, prima rețea pan-africană a universităților private, UPSAT preia o scară internațională care îi oferă mijloacele de a rămâne cursul prin excelență.

Contribuția rețelei Honoris se reflectă în modernizarea instrumentelor și tehnicilor didactice, diversificarea conținutului de instruire și integrarea noilor abilități antreprenoriale, digitale și de comunicare.

Toate acestea pentru a fi în armonie cu standardele internaționale și pentru a ne pregăti absolvenții pentru cerințele pieței muncii naționale și internaționale.

UPSAT reușește în misiunea sa prin grupuri de studenți selectați și reduse, o predare bogată care combină practica spitalului și munca practică cu prelegerile, o facultate de nivel înalt, un centru de simulare medicală unic în Africa.

Centrul are manechine de înaltă fidelitate și o echipă de formatori de înaltă calificare.

Prin acest centru, UPSAT oferă acestor studenți oportunitatea de a-și consolida pregătirea la nivel procedural și a planului de know-how și know-how.

UPSAT oferă instruire în trei instituții universitare situate în centrul celor trei orașe costiere principale din Tunisia: Tunis, Sousse și Sfax.

Cele trei facultăți sunt toate acreditate de ministerele de supraveghere și toate specializate în domeniul științelor și tehnicilor paramedicale.

Băiat de Mediterană, fiecare dintre aceste orașe reprezintă prin istoria și trecutul său un topitor de civilizații și amestecul de culturi și religii, într-o Tunisie tânără, tolerantă și deschisă, unde coexistă sinagogile, catedralele și moscheile.

misiune

Angajat de calitate, UPSAT se UPSAT constant să instruiască cele mai bune standarde, profesioniști din domeniul sănătății cu abilități puternice și capabili să integreze cu ușurință schimbările în practică și evoluția profesiilor lor.

viziune

UPSAT își propune să fie și să rămână un flagship african acreditat pentru învățământul superior paramedic, deschis internațional, adaptându-se la schimbări și îndeplinind cerințele sectorului.

Valorile noastre

125753_nosvaleurs.png

Avantajul UPSAT

1. Diplome omologate și admise în echivalență

UPSAT este recunoscut de Ministerul Educației Superioare și Cercetării Științifice, precum și de Ministerul Sănătății, a adoptat sistemul LMD de la începutul anului 2010. UPSAT își selectează studenții dintre titularii de licență și diplomele pe care le emite sunt admise în echivalență .

2. Deschiderea internațională

Prin integrarea „ Honoris ”, prima rețea pan-africană a universităților private, UPSAT preia o scară internațională care îi oferă mijloacele de a rămâne cursul prin excelență .

3. Instruirea după abilități

Scopul nostru este de a permite tinerilor absolvenți să se mute rapid în forța de muncă și să integreze cu ușurință circuitul de asistență medicală.

4. Echipa administrativă calificată și atentă

Academicieni și experți cu experiență dovedită în educație superioară și sănătate. Misiunea lor este să întâmpine , să sfătuiască și să sprijine elevul de-a lungul carierei sale.

5. Corpul educațional competent

Instituțiile noastre utilizează un cadru didactic cu o majoritate de profesori-spitale universitare , inclusiv șefi de specialități asigurate. Paramedicii de sezon își aduc experiența și cunoștințele practice pentru pregătirea absolvenților pentru mediul socio-profesional.

6. Spații moderne și adaptate

UPSAT oferă studenților săi o infrastructură modernă, dotată cu mijloace tehnologice și laboratoare specializate care promovează informații colective și de colaborare.

7. Un centru medical unic de simulare din Africa

Centrul medical de simulare al rețelei Honoris este echipat cu tehnologii care permit situații cvasi reale.

8. Supraveghere atentă în timpul stagiilor

Studenții noștri beneficiază foarte devreme de o situație profesională în centrele spitalelor universitare și clinicile legate de instituțiile noastre prin convenții.

9. Recompensare experiență

Un program bogat de activități intra și extra muros completează programele oficiale. Acest program include vizite, ateliere, zile de instruire , sesiuni de informare, seminarii și excursii de studiu.

10. Rata de succes care depășește 95%

Ratele anuale de absolvire și absolvire care depășesc 95% din înscrieri.

125755_people-woman-coffee-meeting.jpg

Fotografii de pornire / Pexels

instituții

UPSAT Tunis

 • Creat în 2005 în Tunis, capital politic, administrativ și economic,

 • Implementat în centrul orașului, lângă Centrul de Simulare Medicală,

 • De acord cu cele mai mari spitale universitare și clinici din apropiere,

 • Are laboratoare echipate de specialitate,

 • Apeluri către coordonatorii pedagogici, luminare în domeniul Spitalului-Universitate și o facultate paramedică calificată,

 • Peste 1158 de absolvenți de la crearea sa.

 • Diplome acordate:
  • Licențiere: reanimare anestezică, fizioterapie, optică și ochelari, ortoptică, asistență medicală și imagistică și radioterapie.
  • Master: avansat în vârstă, dizabilitate și activități fizice.

Personalul didactic UPSAT Tunis

59
Profesori universitari
30
Asistenți spital-universitari
13
Profesori de învățământ superior și lectori
11
Asistenți și Maeștri Asistenți
20
Medici și farmaciști
45
Profesioniști în sănătate

UPSAT Sousse

Fondată în 2002 în orașul universitar Sousse, în spații situate în centrul orașului, nu departe de spitalele și clinicile universitare cu care este legat de convenții, UPSAT este o instituție privată de învățământ superior specializată în pregătire paramedică. În 2002, a fost primul care a fost recunoscut ca atare de către cele două ministere de resort, respectiv Ministerul Sănătății și Ministerul Educației Superioare. De atunci, mai mulți absolvenți au intrat pe piața muncii în Tunisia sau în străinătate .
Scopul nostru este de a permite tinerilor absolvenți să se deplaseze rapid în forța de muncă și să se integreze cu ușurință în circuitul asistenței medicale.

UPSAT oferă studenților săi o infrastructură modernă, adaptată cerințelor unei educații de calitate: săli de clasă spațioase, aerisite și cu aer condiționat, laboratoare specializate bogat și adecvat pentru a răspunde nevoilor activităților practice și o bibliotecă prevăzută în lucrări de referință în periodice de specialitate. De asemenea, le oferă un mediu de internet pentru cercetare și pregătirea activității personale încredințate de profesori.

UPSAT predare UPSAT Sousse

37
Profesori universitari
24
Asistenți spital-universitari
6
Profesori de învățământ superior și lectori
6
Asistenți și Maeștri Asistenți
13
Medici și farmaciști
32
Profesioniști în sănătate

UPSAT Sfax

Creată în 2007 în Sfax, capitala sudului Tunisiei, facultatea de științe ale sănătății sfax este situată în apropierea celor două spitale universitare ale orașului, respectiv chu hedi chaker și chu habib bourguiba. Facultatea a încheiat acorduri de parteneriat cu:

 • Unele clinici private

 • Centrul de simulare medicală al tunisului

 • Spitalul regional din Mahres

 • Centrul medico-sportiv al sfax

 • Centrul de handicapuri motorii sfax

 • Centrul de îngrijire de bază al sfax

UPSAT predare UPSAT Sfax

34
Profesori universitari
24
Asistenți spital-universitari
2
Profesori de învățământ superior și lectori
3
Asistenți și Maeștri Asistenți
6
Medici și farmaciști
28
Profesioniști în sănătate

Locații

 • Tunis

  38, rue de Cologne, Lafayette, 1002, Tunis

 • Sousse

  Rue du Commandant Bejaoui, Sousse, 4000, Sousse

  • Sfax

   Km 0.5, الكلية الخاصة للعلوم شبه الطبية، Route Manzel Chaker, Sfax 3000, Tunisia, 3000, Sfax

   Întrebări