Bachelor of Science în managementul serviciilor alimentare
University of Technology, Jamaica (UTech)
Informatie cheie
Selectați locația
Locația campusului
Kingston, Jamaica
Limbi Străine
Contactează şcoala
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
BSC. în Managementul Food Service
FILOZOFIA DECLARAȚIE
Bachelor of Science în grad, desigur Management Service Food își propune să dezvolte absolvenți care pot fi manageri eficiente în pregătirea și servirea de alimente la nivel național, regional și internațional. Acest lucru va culmina cu competențele postuniversitare în curs de dezvoltare și aptitudini care să le permită să furnizeze facilități și servicii care să permită realizarea de satisfacție a clienților.
Curriculum-ul pune accentul conducere managerială a servicii de alimentație și este conceput pentru a dezvolta abilități practice, tehnice și manageriale. Cursul este destinat în primul rând pentru persoanele fizice care doresc să devină manageri și autoritățile de supraveghere ale unităților agro-alimentare.
CURS DE GOL STUDIU
Obiectivele Food Service de Management Gradul sunt:
- Pentru a produce absolvenți cu competențele necesare și competențele care vor satisface cererea industriei de bucătari-șefi profesioniști, precum și manageri de Food Service Operation lui.
- Pentru a contribui la creșterea și dezvoltarea industriei serviciilor alimentare naționale și regionale prin furnizarea de absolvenți care sunt inovatoare, creative și antreprenoriale care vor dezvolta propriile initiative de afaceri, creând astfel locuri de muncă pentru Comunitatea Caraibelor.
- Pentru a produce absolvenți care va fi capabil de a face contribuție semnificativă la schimbările tehnologice și inovatoare, care sunt în prezent apar în industria la nivel internațional prin cercetare și tehnologia informației.
- Pentru a crea legături profesionale pentru absolvenții din industria prin educație de cooperare, ucenicie și conferințe profesionale.
Curs de design
Patru ani Bachelor of Science curs de diplomă în Management Service Food este proiectat pentru a satisface nevoile de servicii alimentare piața industriei de locuri de muncă. Curriculum-ul pune accentul conducere managerială a servicii de alimentație și este conceput pentru a dezvolta abilități practice, tehnice și manageriale în absolvenți, care pot concura cu alte absolvenți de servicii alimentare la nivel local, regional și internațional. Este destinat în primul rând pentru persoanele fizice care doresc să devină manageri și autoritățile de supraveghere ale unităților de servicii alimentare.
BSC. Gradul FSM oferă două (2) domenii de specializare și trei (3) ofertele minore. Numărul total de credite pentru cursul este de 140. Toate modulele în anii 1 și 2 vor fi comune. Anii 3 și 4 elevi vor fi în opțiunile lor de specialitate sau minor.
Domeniile de specializare sunt:
- Produse alimentare si bauturi de Management
- Arte culinare și management
Ofertele minore vor fi în domeniile:
- marketing
- Tehnologia Informatiei
- Întâlniri și evenimente speciale de management
Elevii vor fi necesare pentru a finaliza două veri de experiență profesională, muncă (un minim de zece săptămâni pentru fiecare vară), care se poate face la nivel local sau de peste mări. Practic hands-n formare se face la restaurantul Lillian lui, un centru de instruire alimentare si bauturi in campusul UTECH.
Elevii pot avea oportunități pentru experiențe internaționale prin stagii profesionale și cursul preparate din bucătăria internațională.
PROGRAM MODE
Food Service Management al Master Cursul este oferit full-time de peste patru ani.
METODE DE INTRARE
Nu va fi de trei (3) metode de intrare la cursul:
De intrare Normal - Un solicitant care îndeplinește cerințele normale de înmatriculare Universității și este de succes la interviu. Acest candidat va intra cursul de studiu la Anul 1.
Matur de intrare - Un solicitant varsta de 25 ani, care nu a îndeplinit cerința de înmatriculare al universității peste, pot fi acceptate în Anul 1 a cursului, folosind traseul de evaluare învățării anterioare (PLA). Studentul va lucra cu coordonatorul PLA și un supraveghetor alocat pentru a dezvolta un portofoliu pentru a demonstra echivalente cunoștințe cu standardele de înmatriculare Universității și / sau a obține credit PLA pentru muncă în domeniul de specializare.
Destinații de plasare avansate - Solicitanții eligibili pentru o plasare avansate sunt acele candidații la Universitatea din alte instituții de învățământ autorizate care pot fi acordate derogări de module pentru cursuri universitare și postuniversitare de studiu. Studenții, care sunt acceptate prin metoda plasare avansate, va avansa în Anul 3 a cursului. În unele cazuri însă, solicitanții vor trebui să ia cursuri de corelare necesare pentru a satisface cerințele pentru gradul.
La interviu, candidații vor fi obligate să indice domeniile lor de specializare și / sau minori. Studenții care au fost acordate de plasare avansat de la alte instituții vor intra în curs la anul 3 și ar avea deja declarat majoră acestora la instituțiile lor anterioare. Ei ar trebui să facă o perioadă de stagiu doar pentru că s-ar fi terminat deja două perioade de stagiu în valoare totală de 10 săptămâni.
Rețineți că toți studenții care intră prin plasament avansat trebuie să completeze 85% din module de nivel superior la UTECH în scopul de a obține un grad UTECH.
Experiential CERINȚE LEARNING
Elevii din anii 2 și 3 a cursului de studii FSM, vor fi necesare pentru a finaliza stagiu de peste două veri, timp de zece (10) săptămâni fiecare, într-o organizație ospitalitate sau turism aprobat, la nivel local sau de peste mări.
Obiectivele modulului stagiu la Scoala sunt următoarele:
- Ajuta la dezvoltarea potențialului elevilor de să le ofere posibilitatea de a lucra în domenii legate de serviciul de gestionare a de produse alimentare.
- Legătura cu industria pentru a face o contribuție viabil, economic și productiv organizațiilor prin cursanților.
- Permite organizațiilor să evalueze potențialele absolvenți.
- Îmbunătățiți experiența practică a studenților în managementul serviciilor alimentare.
Parcurgerea cu succes a stagiului este obligatorie pentru acordarea gradului.
CERINȚE DE INTRARE
Pentru a fi eligibile pentru admiterea la Food Management Service Gradul (BSC. FSM), solicitanții trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime universitare de înmatriculare: a) să dețină cinci (5) CXC General de Competență trece sau echivalentul în clasele I, II, sau III (clasa a III-este acceptat din iunie, 1998) sau Nivele GCE "O" , nivelurile A, B & C în limba engleză, Matematică și trei (3) alte subiecte. (Se va acorda prioritate solicitanților cu o limba straina).
b) Treceti un interviu de admitere.
PROIECT DE CERCETARE MAJOR
Studenții sunt obligați să completeze studiu integrativ, sub forma unui proiect major de cercetare. Scopul finalizarea acestui proiect final este:
- Implicarea studenților în mai rezolvarea problemelor legate de industrie
- Integrarea teoretice și aspectele practice ale cercetării
- Încurajarea învățării auto-dirijată
- Promovarea învățarea bazată pe echipă
- Asigurați-vă că elevii pot demonstra o înțelegere a metodologiei de cercetare
Elevii vor trebui să prezinte rezultatele proiectelor de cercetare asupra persoanelor din sectorul ospitalității și turismului și de a participa la ospitalității și turismului anual EXPO Scoala de montarea unui afișaj care se axează pe proiectul lor de cercetare major.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Licențiat în sistem alimentar: management, durabilitate și tehnologii
- Parma, Italia