Keystone logo
UTSA - The University of Texas at San Antonio

UTSA - The University of Texas at San Antonio

UTSA - The University of Texas at San Antonio

Introducere

Universitatea din Texas din San Antonio este o instituție de descoperire multiculturală cu mai mult de 34.000 de studenți. Este cea mai mare universitate din regiunea metropolitană San Antonio, cu patru campusuri din oraș.

Universitatea din Texas din San Antonio este dedicată avansării cunoștințelor prin cercetare și descoperire, predare și învățare, implicare în comunitate și servicii publice. Ca instituție de acces și excelență, Universitatea din Texas din San Antonio îmbrățișează tradițiile multiculturale și servește ca centru pentru resurse intelectuale și creative, precum și ca catalizator pentru dezvoltarea socioeconomică și comercializarea proprietății intelectuale - pentru Texas, națiune și lume .

Universitatea din Texas din San Antonio, o instituție hispanică de serviciu situată într-un oraș global care a fost o răscruce de oameni și culturi de secole, apreciază diversitatea și incluziunea în toate aspectele vieții universitare. Fiind o instituție înființată în mod expres pentru a promova educația mexican-americanilor și a altor comunități defavorizate, universitatea noastră se angajează să pună capăt generațiilor de discriminare și inechitate. Universitatea din Texas din San Antonio, o universitate publică de premieră, promovează excelența academică printr-o comunitate de dialog, descoperire și inovație care îmbrățișează unicitatea fiecărei voci.

Locații

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Întrebări