Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Introducere

University of Wisconsin-Madison este o putere națională atunci când vine vorba de educație și cercetare lingvistică. Universitatea oferă în mod regulat instruire în peste 60 de limbi pe parcursul anului, inclusiv peste 45 de limbi care sunt predate în mod regulat în cursul anului universitar și încă 20 de limbi suplimentare care sunt predate vara prin intermediul Institutelor de limbi intensive de vară din Wisconsin.

Studiul limbilor este o componentă cheie a experienței din Wisconsin, pregătind studenții Universității din Wisconsin-Madison pentru a deveni lideri remarcabili care sunt angajați la nivel local, național și global. De fapt, Universitatea din Wisconsin-Madison are mai mulți studenți care studiază într-o altă limbă decât engleza decât orice altă universitate din Statele Unite, când sunt luate în considerare prima și a doua specializare.

Facultățile noastre dedicate din departamentele de limbi, literaturi, lingvistică și culturi ale Universității din Wisconsin-Madison și afiliate la centrele universitare pentru studii internaționale și regionale, sunt erudiți de renume mondial cu expertiză în cercetare care se întinde pe tot globul.

Locații

  • Madison

    Madison, Statele Unite ale Americii

    Întrebări