Keystone logo
Vassar College

Vassar College

Vassar College

Introducere

Înființat în 1861, Vassar College este un colegiu de arte liberale foarte selectiv, rezidențial, coeducațional. Clasat în mod constant printre cele mai bune colegii de arte liberale din țară, Vassar este renumit pentru realizările de pionierat în educație, pentru istoria sa lungă de inovație curriculară și pentru frumusețea campusului său.

Misiunea Vassar College este de a face accesibil „mijloacele unei educații amănunțite, bine proporționate și liberale” care îi inspiră pe fiecare persoană să ducă o viață intenționată. Colegiul face posibilă o educație care promovează o gândire analitică, informată și independentă și o judecată sănătoasă; încurajează exprimarea articulată; și alimentează curiozitatea intelectuală, creativitatea, dezbaterea respectuoasă și cetățenia angajată.

Vassar susține un standard ridicat de implicare în predare și învățare, bursă și eforturi artistice; un curriculum larg și profund și un campus rezidențial care promovează o comunitate de învățare. Fondat în 1861 pentru a oferi femeilor o educație egală cu cea disponibilă odată doar bărbaților, Vassar este acum deschis tuturor și se străduiește să urmărească diversitatea, incluziunea și echitatea ca componente esențiale ale unui bogat mediu intelectual și cultural în care toți membrii, inclusiv cei din grupuri subreprezentate și marginalizate, sunt apreciați și împuterniciți să prospere.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Poughkeepsie

    Raymond Avenue,124, 12604, Poughkeepsie

    Întrebări