Keystone logo
Vatel Argentina

Vatel Argentina

Vatel Argentina

Introducere

O școală internațională de formare hotelieră

Situat pe strada Paraguay în 1867, la câțiva metri de emblematica avenue Santa Fe și Piața Rodriguez Peña, sediul Vatel se află în centrul activităților turistice și culturale ale capitalei argentiniene și oferă o gamă largă de acces prin a rețelelor de metrou, autobuz și tren.

119098_foto-ba-1-rtivut.jpg

Buenos Aires este capitala economică, culturală și politică a Republicii Argentina

Este recunoscută la nivel mondial drept capitala culturală a Americii Latine, cu o ofertă largă pentru toate gusturile. De asemenea, este orașul care primește cel mai mare număr de studenți străini, estimat la 25.000.

Capitala are aproximativ 3 milioane de locuitori în timp ce Greater Buenos Aires are 12 milioane de locuitori și o ofertă hotelieră unică pe continent, cu prezența principalelor lanțuri internaționale și cu hoteluri recunoscute la nivel regional și mondial.

În medie, 30% dintre studenții noștri sunt de origine străină, din mai mult de 15 țări diferite.

119099_foto-ba-2-gwse6w.jpg

Personalul didactic este format din profesioniști renumiți din industria hotelieră argentiniană, care le transmit nu numai cunoștințe teoretice elevilor, dar și cunoștințe experiențiale obținute datorită carierei lor profesionale vaste.

De asemenea, este important să subliniem faptul că în Vatel promovăm o pregătire cognitivă foarte importantă pentru dezvoltarea personală și profesională a studenților, motiv pentru care abilități precum respect, disciplină, știind a fi și a fi și prezentarea personală.

Internaționalizarea este un punct fundamental în formarea Vatel. Programul Marco Polo, cea mai bună inovație într-un program academic, permite studenților Vatel Buenos Aires să își studieze al doilea an la un alt institut Vatel din lume. De asemenea, fac parte dintr-o rețea care nu încetează să crească, în prezent rețeaua Vatel are în contact 9.000 de studenți și 35.000 de absolvenți datorită portalului VatelAlumni

Cu un plan academic foarte competitiv și actual, Vatel Argentina oferă un grad dublu argentinian / francez care garantează o inserție profesională rapidă:

  • Gradul superior de administrare hotelieră internațională - MEC Argentina
  • Licență în Management Hotelier Internațional - Franța

Misiunea noastră: pregătim tinerii să se dezvolte în ospitalitatea internațională

Cum să antrenezi noile generații pentru a se deschide către lume și a reuși în cariera lor hotelieră în industria ospitalității, turismului și luxului?

Vatel, un concept de predare lider mondial de la crearea sa acum 35 de ani

În Vatel, pregătim viitorii directori ai hotelului și turismului internațional.

Cu mai mult de 35 de ani de experiență, campusurile Vatel din lume primesc 7.000 de studenți care studiază hoteluri internaționale cu aceeași filozofie bazată pe aplicarea în hoteluri a ceea ce învață în clasă.

Studierea hotelurilor: succesul celor 29.000 de absolvenți pe care îi numim Vatéliens este demonstrat prin dezvoltarea muncii lor în cele mai prestigioase hoteluri din lume. Statisticile anuale arată că 80% dintre aceștia vor lucra în industria hotelieră internațională ca director general al lanțurilor hoteliere sau hoteliere, manager operațional, manager departament, manager comercial și comercial, marketing, resurse umane, manager financiar, Șefii de departamente, Recepție, alimente și băuturi, relații publice, organizare de evenimente ... Restul de 20% va fi dezvoltat în alte sectoare de activități, cum ar fi industria de lux care caută acest profil absolvent.

Toate constituie o rețea dinamică, solidă și foarte utilă atât pentru studentul care caută un stagiu, cât și pentru recentul absolvent în căutarea unui loc de muncă într-o țară sau într-un oraș ales.

Fiind primul grup de training din lume în administrația hotelieră și turistică, Vatel vă oferă astăzi toate condițiile pentru a vă deschide către lume și a reuși în cariera profesională.

Locații

  • 1867, 1121

    Paraguay,1867, C1121, 1867, 1121

Întrebări