Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Introducere

Deschide-te către lume și urmărește-ți succesul!

În Thailanda, Vatel este partener cu Universitatea Silpakorn, una dintre cele mai vechi și prestigioase universități din Thailanda. Colegiul Internațional al Universității Silpakorn a fost înființat la Universitatea Silpakorn în 2003 pentru a le oferi studenților abilitățile profesionale adecvate necesare pentru a face față cerințelor dinamice de angajare ale societății moderne și, prin aceasta, creșterea posibilităților de succes a studenților la absolvire.

119376_119351_3.jpg

Acest program internațional de dublu grad oferă studenților oportunitatea de a înțelege mai mult problemele de gestionare interculturală într-un context de lucru global prin:

Cursurile sunt predate în engleză | Facilități dedicate de formare profesională în campus (restaurant și cafenea Vatel, bucătărie demonstrativă, bar, divizie de cameră) | Stagii internaționale în Franța pentru a dezvolta experiență profesională | Oportunitatea de a participa la programul de schimb de studenți Marco Polo.

Cursurile predate au echilibrul corect între teoria academică și practica profesională .

Pentru aspectul teoretic, studenții studiază tehnici de management, administrare, finanțe, marketing și resurse umane.

De asemenea, studenții trebuie să poată verifica ceea ce au învățat prin experiență practică și profesională, iar aici sunt prezente structurile de pregătire profesională pentru sesiuni de pregătire pentru bucătărie, alimente și băuturi, menaj și front office.

Pentru a valida această experiență, studenții efectuează stagii obligatorii la unul dintre lanțurile hoteliere partenere ale Vatel din întreaga lume.

Structuri practice de aplicare pentru instruire practică în posturi de management hotelier.

Vatel Thailanda are două puncte de instruire la școală pentru ca studenții să câștige experiență operațională reală sub supravegherea profesioniștilor din industrie, inclusiv 2 bucătării și o altă bucătărie de patiserie:

Restaurantul Vatel (50 locuri)
Deschis 11:30 - 14:30 Luni - Vineri

Cafe Vatel (80 locuri)
Deschis 7:30 - 15:00 Luni - Vineri

119377_119349_1.jpg

De ce să studiezi cu Vatel?

Cu un licențiat în management hotelier internațional, sunteți calificat să dețineți funcții de conducere operațională în industria hotelieră și turistică internațională. În timpul studenților, studenții Vatel:

  • dobândește cunoștințe lingvistice profesionale, juridice, economice și fundamentale pentru domeniul lor;
  • învață tehnici manageriale și abilități de conducere în echipă.

Acești viitori manageri din industria ospitalității internaționale abordează realități profesionale concrete și operaționale de-a lungul curriculumului:

  • Au clienți adevărați la cafeneaua și restaurantul Vatel în timpul săptămânilor de aplicare practică, studenții mai în vârstă îi gestionează pe cei mai tineri: toți lucrează împreună în condiții reale de management.
  • Își perfecționează abilitățile de internship în fiecare an la hoteluri de 4/5 stele, inclusiv un stagiu internațional în anul 3 în locații precum Franța.
  • Cursurile lor sunt susținute de profesori, precum și de profesioniști din industria ospitalității și a turismului.

Oportunitatea de a participa la programul de premiere pentru schimbul de elevi Marco Polo la alte școli Vatel.

Studiu în Thailanda

Thailanda este renumită pentru ospitalitatea caldă (Țara Zâmbetelor) și a devenit una dintre cele mai importante destinații turistice din lume, ceea ce o face un loc ideal pentru a studia. Bangkok.

Locații

  • Bangkok

    72, CAT Telecom Building, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak,, 10500, Bangkok

Întrebări